Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Banášová zažila drámu: Kolaps a masáž srdca!

Adela Banášová sa stala svedkom drámy. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová sa stala svedkom drámy.

PRAHA - Nebolo jej všetko jedno! Adela Banášová (32) sa v utorok zúčastnila spolu s ďalšími hosťami zo šoubiznisu nakrúcania novej relácie Leoša Mareša (37). Vtipné rozprávanie jednotlivých aktérov však prerušila skutočná dráma. Žena prítomná v publiku totiž doslova bojovala o život. Záchranári museli použiť dýchanie z úst do úst i masáž srdca.

Smiech prešiel v strach a plač! V utorok Leoš Mareš nakrúcal ďalšiu časť svojho programu QI. Pár minút po zapnutí kamier však v sále vypukla panika. Jedna z diváčok totiž skolabovala. Všetci prítomní sa obávali o jej život.

Zdravotníci dávali žene umelé dýchanie a dokonca museli pristúpiť aj k masáži srdca. Údajne šlo o epileptický záchvat. „Vnímali sme to dramaticky, keďže sme spočiatku nevedeli, čo sa deje,” povedala nám k napätým chvíľam Adela Banášová, ktorá bola jedným z hostí relácie.

Našťastie, slečna sa čoskoro prebrala. Atmosféra bola ešte nejakú dobu tiesnivá, no neskôr sa nakrúcalo ďalej. „Keby to nedopadlo dobre, asi by ani nebolo vhodné pokračovať,” vyhlásila moderátorka. Vďaka pozitívnym správam o stave omdletej ženy sa však diváci aj účinkujúci upokojili a plánovaný diel dokončili.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu