Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z Madonninej dcéry Lourdes vyrastá sexi cica: FOTO v bikinách ako dôkaz!

Madonnina dcéra Lourdes v bikinách Zobraziť galériu (7)
Madonnina dcéra Lourdes v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

FRANC. RIVIÉRA – To je ale postavička! Hoci má Lourdes Leon od prahu dospelosti ešte poriadne ďaleko, už teraz ju dovolenkári na pláži len tak ľahko neprehliadnu. Vyspelá tínedžerka za to vďačí výrazným ženským krivkám, ktoré neváha predviesť v úsporných bikinách. V 16-ich rokoch by bez mihnutia oka zatienila slávnu mamu.

Jablko od stromu ďaleko nepadlo! Len nedávno sme vás na Topkách informovali, že kráľovná popu ako necudná devätnástka nafotila poriadne odvážne zábery, na ktorých odhalila okrúhle prednosti aj intímne partie. A ako sa zdá, podobne obdivuhodný genofond zdedila aj jej najstaršia ratolesť. Lourdes si momentálne užíva relax na juhu Francúzska, kde mužov ohuruje v dvojdielnych plavkách.

V súvislosti s vekom Madonninej dcéry by si každý príslušník opačného pohlavia so stopercentnou istotou nechal popliesť hlavu. Tmavovláska totiž dozrieva naozaj rekordným tempom a už teraz sa môže pochváliť figúrou v tvare presýpacích hodín. Jej vyšportovaná a šľachovitá matka môže o takejto forme už iba snívať.

Lourdes sa síce spoznávaniu chlapcov nebráni, no od trvácnejších vzťahov zatiaľ kladie ruky preč a vychutnáva si dospievanie. Naposledy ju paparazzi zastihli v apríli v spoločnosti o rok staršieho mladíka menom Timotheé Chalamet. Dvojica si vyrazila na rande s Lourdesiným otcom a jeho milenkou, no o nič vážne vraj nešlo. „Chodenie je pre nich veľmi neurčitý pojem, ale sú tínedžeri, určite to medzi nimi nebude dlho trvať,“ nechal sa počuť zdroj z okolia mladých hrdličiek v rozhovore pre Us Weekly. Je teda celkom možné, že Madonnina dcéra už na túto známosť aj zabudla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu