Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Madonnina dcéra Lourdes sa poriadne vyprsila: Fíha, v 17-ich má takéto vnady?

Len 17-ročná Lourdes Leon predviedla v bikinách kypré vnady. Zobraziť galériu (8)
Len 17-ročná Lourdes Leon predviedla v bikinách kypré vnady. (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT TROPEZ – Príroda ju obdarila naozaj štedro! Hoci Lourdes Leon ani na európskej pôde neprekročila prah dospelosti, na dovolenke sa za ňou otáčajú všetky mužské hlavy. Už ako tínedžerka sa totiž v bikinách má čím pochváliť. Jej prirodzene štíhle krivky zdobia okrúhle vnady, po akých túžia mnohé menej obdarené herečky.

Dozrieva každým dňom! Nie je nijakým tajomstvom, že Lourdes Leon svojím vyspelým zovňajškom priťahuje pozornosť médií od okamihu, kedy sa z nej oficiálne stala tínedžerka. Odvtedy už ubehli štyri roky a tmavovláska nadobudla ďaleko ženskejšie tvary. Tie v súčasnosti predvádza na Francúzskej riviére, kde si užíva voľné chvíle s partiou kamarátov.

Lourdes sa na plážovom ležadle uvelebila v miniatúrnych šortkách a v hornom diele bikín s tigrovanou potlačou. Na tvár si síce nasadila výrazné retro okuliare s červeným rámom, no paparazzi ju poľahky rozpoznali. Tentoraz si pritom nemohli nevšimnúť, že v oblasti dekoltu už tínedžerka pôsobí ako zrelá mladá dáma. S týmto imidžom sa dcéra kráľovnej popu navyše snaží stotožniť aj tým, že si z času na čas zapáli cigaretu.

Zaujímavosťou je, že Lourdes fajčenie vníma ako formu rebélie voči vlastnej matke. Madonna sa totiž netají tým, že nikotínový zlozvyk neznáša. „Nikomu neschvaľujem fajčenie cigariet, predovšetkým mojej dcére. Myslím, že nie som taká prísna, aká by som mala byť. Mala by som byť ešte prísnejšia. Ale je to ťažké, každý deň je o vyjednávaní,“ posťažovala sa úspešná speváčka na útrapy s výchovou vlastnej dcéry. Vďaka čerstvým fotkám z pláže tak Lourdes môže očakávať nie veľmi príjemný telefonát od nazlostenej mamy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu