Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Madonna sa ani v 55-ťke nekašle: Polonahá vystavila prsia a pod pazuchou prales!

Madonna sa vo veku 55 rokov pochválila na webe vnadami v dráždivej podprsenke aj zarasteným podpazuším. Zobraziť galériu (12)
Madonna sa vo veku 55 rokov pochválila na webe vnadami v dráždivej podprsenke aj zarasteným podpazuším. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Hlása svojrázny návrat k prirodzenosti? Aj keď Madonna (55) už zopár rokov čelí ostrej kritike za neprimeranú vyzývavosť, ona si z nej ťažkú hlavu vonkoncom nerobí. Aj tento týždeň naservírovala fanúšikom svoje vnady v dráždivej podprsenke, no upriamiť pozornosť vraj chcela na niečo celkom iné – chlpaté podpazušné jamky.

Zostarnúť naďalej odmieta! Hoci sa kráľovná popu už myšacími krokmi približuje k prahu šesťdesiatky, chuť provokovať ju stále neopúšťa. Dôkazom sú nielen jej sexi outfity a tanečné choreografie v rámci živých koncertov, ale aj mimoriadne odvážne fotky na Instagrame. Pri tej poslednej odhalila bujnú nádielku v čipkovanej podprsenke spolu s tým, za čo by sa väčšina celebrít išla prepadnúť od hanby.

„Dlhé chlpy? No a čo!“ týmito slovami Madonna okomentovala záber, na ktorom pózuje len v spodnej bielizni. So zdvihnutou pravou rukou chcela totiž poskytnúť dôkaz, že depiláciu nepodstúpila už zopár týždňov. U skalných priaznivcov sa však príliš lichotivých reakcií nedočkala.

„Ale nie, Madge! Prosím, ohoľ sa! Nikto nemá rád chlpaté podpazušie, dokonca ani na tebe,“ napísala jej jedna z fanúšičiek. Nad podobnými slovami však speváčka zrejme len mávne rukou. Dôležité pre ňu je, že vďaka posadnutosti štíhlou línou a láske k fitnes si môže stále dovoliť ukazovať nohy a zadok v sieťovaných pančuchách. Tvár napichanú botoxom tak podľa nej stačí už len „vylepšiť“ nánosmi mejkapu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu