Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prvé FOTO nahej Madonny: V 19-ich pretŕčala „bobra“ medzi nohami!

Madonna sa ako 19-ročná tínedžerka nechala zvečniť úplne nahá aj so zarasteným rozkrokom. Zobraziť galériu (12)
Madonna sa ako 19-ročná tínedžerka nechala zvečniť úplne nahá aj so zarasteným rozkrokom. (Zdroj: agonistica.com)

LOS ANGELES – Snažila sa preraziť zo všetkých síl! Hoci si Madonna (55) za desaťročia pôsobenia v šoubiznise vyslúžila nálepku kráľovnej popu, ako tínedžerka sa len na svoj hlas nespoliehala. Už v roku 1977 odhalila pred objektívom všetko a neštítila sa ani bizarných záberov. Ako kovbojku s chlpatým rozkrokom by ste ju dnes možno ani nespoznali.

Všetky zábrany išli bokom! O Madonne je známe, že odjakživa túžila po sláve a pre úspech bola ochotná urobiť naozaj čokoľvek. Myšlienky na popularitu živila v sebe dovtedy, kým sa ešte ako tínedžerka neodvážila na poriadne dráždivé akty. Pozrite si sériu, ktorá je považovaná za výsledok úplne prvého fotenia speváčky v Evinom rúchu. Ešte v roku 1977 sa o ne postaral fotograf Herman Kulkens.

Spomínaný umelec sa rozhodol pre žlté pozadie a vcelku jednoduché kulisy – oranžovú stoličku z plastu či opotrebovaný kus kožušiny. Fantáziou však neoplývala ani vtedy mladučká a neskúsená modelka. Madonna si nasadila klobúčik a nechala sa zvečniť tak, ako ju stvorila príroda. Nakoniec sa naštylizovala aj do kovbojského imidžu so šatkou a čižmami. Zozadu pôsobila ako vychudnutý chlapec, no pri pohľade spredu vytasila hustý porast v najintímnejších partiách.

O tom, že Madonna napriek blížiacej sa šesťdesiatke odmieta zostarnúť, svedčia jej vzťahy s výrazne mladšími mužmi. Po tom, čo randila s 22-ročným Jesusom Luzom a o tri roky starším Brahim Zaibatom, si opäť našla zajačika. Jej vyvoleným sa stal 26-ročný herec Timor Steffens. A ako hudobná diva vysvetľuje tieto obrovské vekové rozdiely? „Ja som si to nevybrala. Nenapísala som si na kúsok papiera, že budem randiť s mladšími mužmi. Jednoducho sa to stalo. Vidíte, to je na mne romantické,“ nechala sa počuť už dávnejšie. Jej vkus sa odvtedy očividne príliš nezmenil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu