Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Čo sa jej to stalo s tvárou? Vyžehlená herečka napumpovaná ako klaun!

Meg Ryan prekvapila na starom kontinente desivo nafúknutou tvárou ako zákerný Joker z Batmana. Zobraziť galériu (12)
Meg Ryan prekvapila na starom kontinente desivo nafúknutou tvárou ako zákerný Joker z Batmana. (Zdroj: profimedia.sk)

TAORMINA – Tá sa ale doriadila! Hoci Meg Ryan (51) donedávna desila svoje okolie vychudnutou postavou, v tvári pôsobila vždy mladistvo a sviežo. Omladzujúce kúry si však aj v jej prípade začínajú pýtať svoju nevábnu daň. Na včerajšej tlačovej konferencii sa blondínka zjavila opuchnutá a s perami ako káčer.

Poriadne to prepískla! Aby si celebrity aj popri superštíhlej figúre udržali vypnutú pleť bez vrások, najneskôr v zrelom veku začínajú s aplikáciou tekutých výplní do oblasti líc, čela, brady či pier. Skalnou fanúšičkou tohto neinvazívneho zákroku sa očividne stala aj hollywoodska ikona Meg Ryan. Tá po nedávnom kozmetickom zásahu pôsobí síce vyžehleným dojmom, no jej nafúknutá tvár oku príliš nelahodí.

Známa blondínka sa v týchto dňoch pohybuje na talianskej Sicílii, kam si odskočila na 59. ročník tamojšieho filmového festivalu. Napriek vysokým denným teplotám Meg zostala verná svojej obľúbenej čiernej farbe, ktorá podčiarkla jej útlu figúru. Objektívy fotografov sa tak tentoraz sústredili na herečkinu tvár so slušným množstvom výplní. Akoby opuchnutá pokožka a objemnejšie narúžované pery na nej vytvárali imidž bizarného klauna. Skutočný vek však aj tentoraz prezrádzali žilnaté ruky.

Aj keď sa Meg k plastickým operáciám nikdy verejne nepriznala, podľa fotiek v priebehu jej doterajšej kariéry možno usúdiť, že si pod skalpel chirurga predsa len ľahla. „Zdá sa, že Meg mala vložené implantáty do pier, najvýraznejšie je to v hornej pere. V neskorých 90. rokoch mnohí plastickí chirurgovia používali implantáty Gore Tex, aby zväčšili pery „permanentne“. Slovo permanentne dávam do úvodzoviek, pretože mnohé pacientky si ich nechali vybrať. Sú príliš pevné a nevyzerajú ako normálne tkanivo pier,“ prezradil odborník na plastickú chirurgiu celebrít Dr. Anthony Youn. Láska kedysi anjelsky krásnej hviezde k omladzujúcim kúram tak do budúcnosti neveští nič dobré.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu