Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hollywoodska kráska po rokoch: Štíhla ako prútik... Ale tá tvár!

Meg Ryan Zobraziť galériu (10)
Meg Ryan (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Poriadne sa zmenila! Meg Ryan (55) kedysi svoj krásny úsmev predvádzala v romantických komédiách. Keď ale dnes roztiahne kútiky úst, príliš neohúri. Blondínka to prehnala s plastikami a jej vyžehlená tvár nevyzerá vôbec prirodzene a pekne. Dôkazom sú fotografie z pondelkového podujatia, kde v bielych šatách predviedla i svoju štíhlu postavu.

Pondelkový večer sa niesol v znamení módy. Konalo sa vyhlásenie cien Americkej rady módnych dizajnérov, ktorého sa zúčastnili aj viaceré hviezdy. Značnú pozornosť na seba strhla herečka Meg Ryan. 

Blondínka sa predviedla v trblietavej bielej róbe s hlbokým výstrihom, ktorá odhalila jej krivky. Meg oslávi tento rok 56. narodeniny a pýši sa krivkami, ktoré jej môžu závidieť mnohé rovesníčky. 

Už menej chvály si zaslúži tvár známej herečky. Hviezda filmov Láska cez internet, Mesto anjelov, či Bezsenné noci v Seattli sa usilovala bojovať s pribúdajúcimi rokmi zubami-nechtami. S plastikami a skrášľujúcimi procedúrami to však Meg prehnala. A výsledok je pomerne rozpačitý. Blondínka, ktorá kedysi ohurovala prirodzenou krásou, dnes vyzerá, akoby utiekla z múzea voskových figurín. 

Meg Ryan má aj v zrelom veku tip-top postavičku.
Zobraziť galériu (10)
Meg Ryan má aj v zrelom veku tip-top postavičku.  (Zdroj: SITA)
Meg Ryan to s plastikami dosť prehnala. Výsledok je rozpačitý.
Zobraziť galériu (10)
Meg Ryan to s plastikami dosť prehnala. Výsledok je rozpačitý.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Meg Ryan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu