Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Aj celebrity sa vedia poriadne seknúť: Toto sú najhoršie tetovania v šoubiznise

Tetovania celebrít Zobraziť galériu (9)
Tetovania celebrít (Zdroj: profimedia.sk, twitter)

LOS ANGELES - Zbláznili sa? Tetovania dnes už vo svete celebrít nie sú naozaj ničím výnimočným, pri pohľade na niektoré z nich však doslova rozum zastáva. Tvár sex symbolu, autoportrét, čínske znaky či lebky alebo Ježiš Kristus – na telách hviezd sa naozaj nájde všeličo. Ktorými ich nápadmi sa rozhodne neoplatí inšpirovať?

Rihanna
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter)

Tetovaniam prepadla aj spevácka hviezda Rihanna (25). Mnohé z nich však pôsobia, akoby sa na danú časť tela dostali skôr omylom. Malá lebka s mašličkou vzadu na nohe, pištoľka pod pazuchou, egyptská princezná Nefertiti pod druhou, notičky pri členku - spolu ich na jej tele nájdete 19, ak si medzičasom nezaopatrila ďalšie. To najhoršie však zobrazuje egyptskú bohyňu Isis. Je čudné tak svojím umiestnením pod prsiami, ako aj svojím významom - má symbolizovať starú mamu barbadoskej speváčky. 
Justin Bieber
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter, SITA)

Justin Bieber (19) je kresťan každým kúskom svojej kože. Nájdete na ňom viacero obrázkov s týmto motívom. Na lýtku má ruky spínajúce sa k modlitbe a z druhej strany zas môžno obdivovať portrét Ježiša Krista. Okrem toho tak ako Rihanna obľubuje malé „frcky“ kade tade – na hrudi má korunku, na bruchu obrys čajky, na predlaktí japonský symbol pre hudbu.

Chris Brown
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter)
Jeden z najznámejších násilníkov v šoubiznise Chris Brown (24) si na svoj tvrdý imidž potrpí a tetovaní má na svojom tele naozaj požehnane. Ako jeden z mála si však dal jedno z nich odstrániť. Išlo o portrét jeho bývalej priateľky Karrueche Tran – Rihanna mu totiž pri udobrovaní sa vraj dala ultimátum. Alebo portrét jeho bývalky zmizne, alebo môže ísť on sám.
Megan
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)
Megan Fox (27) je poetka dušou aj telom doslova – na jej sexi postave možno nájsť verše od Shakespeara, ako aj starú anglickú báseň. Okrem toho sa však dosť doriadila a má zbierku asi všetkého, čomu sa pri tetovaniach treba vyhýbať. Popri línii plaviek má meno svojho muža „Brian“, nechýba ani čínsky symbol sily a bonusom je tetovanie tváre Marilyn Monroe. Aspoň v poslednom prípade herečka priznala, že sa sekla a tetovanie blond ikony postupne odstraňuje.
Kelly Osbourne
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Vogue)

Kelly Osbourne (28) by niekto mal udeliť zákaz navštevovať tetovacie salóny. Na svojej pokožke má totiž nevkus za nevkusom. Lebky na nartoch, ružové krídelká na chrbte s nápisom „ľúbim vás, mama“ či srdiečkový zámok s nápisom „otecko“ boli ozaj dosť zlé, nehovoriac o ostatných kúskoch. Zdá sa, že s pribúdajúcimi rokmi si tento fakt uvedomila aj Kelly a preto sa rozhodla postupne väčšinu svojich tetovaní odstrániť.

Mike Tyson
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Mike Tyson (46) už nenaháňa možno strach v ringu, pri pohľade na jeho potetovanú tvár sa ho však celkom pokojne môžu báť doslova všade. S potetovanou tvárou už chodí desať rokov a stala sa jeho poznávacím znamením. Našťastie, veľa ľudí zatiaľ tento trend neprebralo.

Danny Trejo
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Profimedia)
Herec Danny Trejo (69) má na hrudi stále krásnu ženu. Nie však preto, že by sa na neho dámy až tak lepili, ale preto, že si ju tam dal vytetovať. Kráske na jeho tele nechýba obrovské sombréro – a kus nevkusu.
Steve-O
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Twitter)

Americký zabávač Steve-O (39) svoj zmysel pre sebaprezentáciu nezaprie. Na chrbte má totiž obrovské tetovanie svojej vlastnej rozosmiatej tváre. A to nie je všetko – na ruke má vytetovaný druhý vlastný portrét, tentokrát však z detstva. Skrátka, narcis ako vyšitý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu