Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nie je na to pristará? Modelka pred 50-tkou nechtiac odhalila bradavky!

Yasmin Le Bon zariskovala priehľadnou róbou a vystavila na obdiv vztýčené bradavky. Zobraziť galériu (6)
Yasmin Le Bon zariskovala priehľadnou róbou a vystavila na obdiv vztýčené bradavky. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Vyrazila bez podprsenky! Väčšina modeliek si s pribúdajúcimi rokmi svoje ženské tvary prísne stráži a náhodným odhaleniam sa oblúkom vyhýba. To je aj prípad očarujúcej Yasmin Le Bon (48), ktorá však tento týždeň šliapla poriadne vedľa. Keď sa z fotoaparátov blyslo, bolo vidieť všetko – dole nohavičky, hore bradavky.

Provokovať teda vie! Hoci sa Yasmin Le Bon pomalými krokmi blíži k prahu päťdesiatky, svoj sexepíl ešte zďaleka nepochovala, práve naopak. Utorkovú noc strávila na VIP párty módneho domu Chanel, kde priťahovala pozornosť mužov a objektívy paparazzov ako magnet. Vďačila za to rafinovanej róbe, ktorá pod silnými bleskami odhaľovala viac, ako sa na distingvovanú dámu patrí.

Manželka lídra kapely Duran Duran sa na prestížnom podujatí blysla v dlhých čiernych šatách, ktoré v sebe ukrývali veľa priehľadného materiálu. Ten spôsobil, že Yasmin nechtiac ukázala to, čo malo pred zrakmi zvedavých hostí ostať skryté. Čierne nohavičky s vysokým pásom jej šikovne zamaskovali bruško, no v oblasti poprsia spodná bielizeň chýbala. V centre záujmu sa tak ocitli bradavky rešpektovanej manekýnky a módnej ikony.

Yasmin sa vo svete šoubiznisu pohybuje desaťročia a na konte má slušnú zbierku pracovných úspechov. Pôsobí síce ako zdržanlivá siréna, no v skutočnosti má nevšednú záľubu. Ako prezradila v rozhovore pre magazín Stylist, učarovala jej rýchlosť, rachotiace motory a závan paliva so zodratými pneumatikami: „Ak by som nebola modelkou, stala by som sa pretekárkou. Milujem Formulu 1, najmä závodné dni. Bola som na niekoľkých Veľkých cenách a naživo je to úplne iné ako program v televízii – atmosféra, vôňa a zvuk toho všetkého je neuveriteľný, aj keď je dosť ťažké sledovať, čo sa deje.“ Na plnenie snov však nikdy nie je neskoro a možno si krásna brunetka raz do monopostu sadne a poriadne si zajazdí aspoň rekreačne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu