Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Polańskeho manželka uzavrela Cannes: Výstrih po pupok, nohavičky von!

Emmanuelle Seigner po boku manžela Romana Polańskeho poodhalila prsia aj nohavičky. Zobraziť galériu (8)
Emmanuelle Seigner po boku manžela Romana Polańskeho poodhalila prsia aj nohavičky. (Zdroj: profimedia.sk)

CANNES – Nevkus aj v samotnom závere! Filmový ošiaľ na Francúzskej riviére cez víkend vyvrcholil a zatvoril svoje brány. Počas 66. ročníka sa však v centre pozornosti ocitlo viac odhalených ženských partií než inokedy. O svojské finále sa postarala manželka škandalózneho režiséra Emmanuelle Seigner (46), ktorá v provokatívnej róbe odhalila takmer všetko.

Ešteže na spodnú bielizeň nezabudla! Hoci Emmanuelle Seigner na domácej francúzskej pôde žne úspechy ako herečka a bývalá modelka, v mediálnom svete je skôr známa ako zákonná polovička oscarového režiséra Romana Polańskeho. Ten bol síce v minulosti obvinený zo znásilnenia 13-ročného dievčaťa, no dnes si plnými dúškami vychutnáva slobodu a svetlá reflektorov. Dokonca manželke odobril vyzývavú róbu, s ktorou na premietaní snímky Venus in Fur priťahovala všetky objektívy fotografov.

Plavovláska si to ruka v ruke s režisérom namierila medzi smotánku v odvážnom červenom modeli šiat z dizajnérskej dielne Alexandre Vauthier. Tá jej do veľkej miery odhaľovala hrudník v obrovskom výstrihu siahajúcom až po pupok. Látka sukne sa jej navyše často zachytávala o luxusné sandále značky Christian Louboutin a vďaka hriešne vysokému rázporku Emmanuelle neraz odhalila nohavičky, ktoré takisto zladila do červeného odtieňa.

Škandál Romana Polańskeho siaha do roku 1977, keď sa za veľkou mlákou priznal, že mal pohlavný styk len s 13-ročným dievčaťom. Tamojšie úrady naňho okamžite vydali zatykač, no režisér pred výkonom spravodlivosti zdrhol do Francúzska. Nakoniec si po desaťročiach mlčania odsedel tri mesiace vo švajčiarskom väzení a dnes si naplno užíva slobodu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu