Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prvé husle v Cannes hrajú intímne partie: Ďalšia kráska obnažila rozkrok!

Rosario Dawson bez ostychu predviedla, čo nosí pod hriešne vysokým rázporkom šiat. Zobraziť galériu (10)
Rosario Dawson bez ostychu predviedla, čo nosí pod hriešne vysokým rázporkom šiat. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Sexi atmosféra poriadne hustne! Hoci sa filmový festival na Francúzskej riviére doteraz niesol v duchu haute couture a okázalej elegancie, 66. ročník je bohatý predovšetkým na pikantné prešľapy. O ten najnovší sa postarala Rosario Dawson (34) s rázporkom až do nebies. Pri chôdzi po schodoch jej spod šiat vykukol rozkrok.

Aj táto herečka to má rada naostro? Aj keď sa kinematografický ošiaľ v Cannes začal v pokojnom duchu, v uplynulých dňoch značne nabral na obrátkach. Dámy začali odhaľovať zadky v náručí náruživých mužov, pričom o najväčší trapas sa postarala Eva Longoria s obnaženými partiami medzi nohami. V jej šľapajách uplynulú noc pokračovala Rosario Dawson v bielej róbe, no o nehodu zrejme tentoraz nešlo.

Čokoládová herečka vyvolala rozruch, keď sa v snehovo bielej róbe zjavila na premiére snímky As I Lay Dying. Odvážny model jej totiž tesne obopínal krivky a ukrýval v sebe hriešne vysoký rázporok. Nebezpečenstvo v podobe odhalených intímnych partií si veľmi dobre uvedomovala aj samotná Rosario, ktorá s látkou provokatívne laškovala pred objektívmi. Či mala na sebe nohavičky telovej farby alebo si vyrazila bez bielizne, ostáva predmetom diskusií.

Rastúci trend odhaľovania cudnosti na červenom koberci možno organizátorov festivalu v Cannes nakoniec prinúti, aby k pozvánke doložili protokol o obliekaní. K podobnému kroku sa uchýlila aj hudobná obec, ktorá pred rozdávaním cien Grammy nariadila dámam nie príliš odvážne outfity. Ako sa však hovorí, zakázané ovocie chutí najlepšie, a preto o úlety v podobe vykuknutých partií ani v budúcnosti zrejme núdza nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu