Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odtrhnutý herec strápnil tehotnú manželku: Odhalil, čo má pod sukňou!

Alec Baldwin laškoval s manželkou Hilariou Thomas až tak, že pred fotografmi odhalil jej intímne partie. Zobraziť galériu (13)
Alec Baldwin laškoval s manželkou Hilariou Thomas až tak, že pred fotografmi odhalil jej intímne partie. (Zdroj: isifa.com)

CANNES – Stále to medzi nimi poriadne iskrí! Hoci je jeho o 26 rokov mladšia manželka v požehnanom stave, Alec Baldwin (55) sa s ňou naďalej pretŕča v spoločnosti a preukazuje jej svoju náklonnosť. Jeho afektované prejavy však tento týždeň zaskočili aj samotnú tmavovlásku. Keď ju herec zdvihol do náručia, svetlo sveta uzreli jej obnažené polky pod šatami.

Tak toto celkom nevyšlo! Aj keď sa Alec Baldwin pomalými krokmi blíži k prahu šesťdesiatky, duchom nestarne a cíti sa naozaj pri sile. Dôkazom môže byť utorkové fotenie na Francúzskej riviére, kde práve prebieha 66. ročník vychyteného filmového festivalu. Niekdajší Casanova svoju tehotnú manželku vášnivo schmatol ako nevestu, no poriadne sa prepočítal. Hilariu (29) totiž uviedol do poriadne ošemetnej situácie, z ktorej sa najviac radovali prítomní fotografi. Tí totiž mali priamy výhľad pod jej šaty.

Alec sa s novinármi stretol pri príležitosti uvedenia svojej najnovšej snímky Seduced and Abandoned. Na tlačovej konferencii ho sprevádzala očarujúca zákonitá polovička, ktorá nosí pod srdcom svoj prvý prírastok. Na fotenie dorazila v pôvabnej róbe s dĺžkou po kolená, no tá sa jej nakoniec vypomstila. Keď ju americký herec vzal do náručia, samotnú sukňu nezachytil. Pod vplyvom gravitácie tak látka šiat klesla k zemi a odhalila Hilariin zadok.

Tmavovlasá kráska v tehotenstve žiari najmä vďaka tomu, že je cvičiteľkou jogy. Alec má z predchádzajúceho manželstva s Kim Basinger 17-ročnú dcéru, no na otcovské povinnosti sa už teraz veľmi teší. „Je to ako splnený sen. Pretože ako rozvedený rodič som zaostával a Boh vie, že som mal svoje vrcholy aj pády. Jediná vec, ktorú ľutujem, je, že som toľko toho zmeškal z dcérinho detstva,“ prezradil v nedávnom rozhovore. Ostáva len dúfať, že jeho potomok číslo dva bude zdravý a herec sa k novej úlohe postaví zodpovedne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu