Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najponižujúcejší trapas kariéry: Nádhernej Eve vykuklo to, čo nemalo!

Eva Longoria si dvíhala róbu čoraz vyššie, až fotografov vpustila pod sukňu. Najpikantnejší záber jej tím stihol zakázať. Zobraziť galériu (20)
Eva Longoria si dvíhala róbu čoraz vyššie, až fotografov vpustila pod sukňu. Najpikantnejší záber jej tím stihol zakázať. (Zdroj: prfimedia.sk, SITA)

CANNES – Obrovské faux pas! Keď sa na červenom koberci zjaví Eva Longoria (38), svojou krásou okamžite zamestná všetky objektívy paparazzov. Uplynulú noc im však poskytla najhorúcejší úlovok v doterajšom pôsobení v šoubiznise. Pri nadvihovaní róby totiž ukázala aj to, čo malo ostať skryté. A spodná bielizeň to nebola.

Šliapla poriadne vedľa! Práve prebiehajúci filmový festival v malebnom francúzskom mestečku Cannes prilákal už množstvo známych tvárí nielen zo starého kontinentu, ale aj spoza veľkej mláky. Nechýbala medzi nimi ani Eva Longoria, ktorá si odskočila na premietanie snímky Jimmy P. (Psychotherapy Of A Plains Indian). V mätovej róbe síce pôsobila okúzľujúco, no v jednom momente sa prepočítala – okraj šiat putoval príliš vysoko a svetlo sveta uzreli jej najintímnejšie partie.

Na pikantnej nehode sa podieľalo najmä daždivé počasie, ktoré spôsobilo, že dámy si museli svoje večerné šaty neustále pridvihovať. Model na Eviných krivkách mal navyše vysoký rázporok, čo celú situáciu ešte sťažovalo. Do médií tak unikol záber, na ktorom je herecká hviezda zachytená bez nohavičiek. Vzápätí však bol naň uvalený prísny zákaz šírenia. Pravdou ale zostáva, že hrdinka seriálu Zúfalé manželky si vyrazila naostro a na ponižujúci trapas tak skoro nezabudne.

Na spomínanom podujatí sa Eva stretla s viacerými kamarátkami vrátane speváčky Cheryl Cole, na ktorú sa mimoriadne ponáša. „Bolo to ako pozerať sa na svoj krajší odraz v zrkadle,“ opísala vzájomné stretnutie. Búrka, prudký lejak či nešťastné nadvihnutie šiat tak hollywoodsku krásku o dobrú náladu nepripravilo a celý večer si patrične vychutnala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu