Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zatýkanie Reese Witherspoon hitom internetu: Policajt musel mať nervy zo železa!

Zatýkanie herečky Reese Witherspoon. Zobraziť galériu (10)
Zatýkanie herečky Reese Witherspoon. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Na internete sa stalo hitom video s americkou herečkou Reese Witherspoon, na ktorom je drzá na políciu. Len niekoľko hodín po tom, čo ho portál TMZ zverejnil na serveri YouTube, vysoko prekročilo počet 100 000 zhliadnutí.

Auto s Witherspoon a jej manželom Jamesom Tothom zastavila v polovici apríla polícia v Antlante. Totha policajt okamžite zadržal za riadenie v opitosti, čo sa očividne herečke nepáčilo.

"Viete, kto ja som?" opýtala sa Witherspoon policajta. Na odpoveď, že to vedieť nepotrebuje, odvetila, že čoskoro spozná, ako sa volá. Strážcovi poriadku sa však jej správanie nepáčilo, preto ju tiež zadržal. Herečka ho ešte pri zatýkaní obvinila z "obťažovania amerického občana". Hollywoodsky agent Toth s manželkiným správaním nesúhlasil a policajtovi sa za scénu ospravedlnil.

Atlantský súd dnes podľa agentúry AP vo vyhlásení uviedol, že Witherspoon zaplatila pokutu 100 dolárov, čím sa jej prípad uzavrel. Už skôr uviedla, že trochu viac pila a že sa hanbí. Toth za riadenie v opitosti musí odpracovať 40 hodín verejnoprospešných prác a absolvovať vzdelávací program o alkohole, dodal server TMZ.

Herečka je známa napríklad z filmov Veľmi nebezpečné známosti alebo Ako je dôležité mať Filipa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu