Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nahé prsia pravej blondínky: V 20-tke neviniatko, pred 40-tkou ako skúsená divoška!

Reese Witherspoon sa po 16 rokoch znovu odhalila pred kamerami. Zobraziť galériu (9)
Reese Witherspoon sa po 16 rokoch znovu odhalila pred kamerami.

LOS ANGELES – Kto by to bol povedal! Reese Witherspoon (38) si každý spája najmä s komédiou Pravá blondínka. Herečka má však na konte aj účinkovanie vo filmoch s pikantnejším nádychom. Pred kamerami sa vyzliekla prvýkrát ako 22 ročná. A na prekvapenie mnohých si to nedávno zopakovala.

Herečka Reese Witherspoon, ktorá oslávi o dva roky okrúhlu štyridsiatku, najnovšie exceluje vo filme Divočina. Táto dráma opisuje život americkej spisovateľky Cheryl Strayed. Súčasťou diela sú aj scény, ktoré trojnásobnú mamičku skutočne potrápili.

 „Bolo to naozaj ťažké. Nechcela som robiť nič z toho. Žiadne sexuálne scény, žiaden zábery s heroínom,” priznala v rozhovore pre US Magazine Reese, ktorá počas nakrúcania intenzívne komunikovala aj so samotnou Cheryl. „Hovorila som s ňou napríklad o scéne, kde mám sex s dvoma mužmi. Pýtala som sa jej, prečo to robila. A viete, čo odpovedala? Prepáč, že som bola v 90tych rokoch taká štetka, ale budeš to musieť urobiť. Inak si budú ľudia hovoriť, že je to film o turistike a to je hlúposť,” dodala herečka.

Witherspoon sa pred kamerami nevyzliekla prvýkrát. Jej odhalenou prvotinou bol film Súmrak, ktorý vznikol v roku 1998. Reese mala o 16 rokov menej, jej telo ešte nebolo poznačené pôrodmi a pôsobila akosi nesmelo. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu