Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pravá blondínka ukázala dospievajúcu dcéru: Tá je ale krásna!

Reese Witherspoon vyzerá vedľa dcéry Avy ako jej sestra. Zobraziť galériu (6)
Reese Witherspoon vyzerá vedľa dcéry Avy ako jej sestra.

LOS ANGELES – Wau! Herečka Reese Witherspoon (39), celému svetu známa stvárnením Pravej blondínky, spôsobila nedávno na sociálnej sieti celkom slušný rozruch. Mohla za to fotografia z jej súkromia, na ktorej pózovala s pätnásťročnou dcérou Avou Elizabeth Phillippe. Pri pohľade na spomínaný záber vám totiž udrie do očí nielen to, že umelkyňa nestarne, ale tiež to, že z jej malej kópie rastie skutočná krásavica.

Vydarila sa! Hoci na to Reese Witherspoon veľmi nevyzerá, na krku má už okrúhlu štyridsiatku. Táto veta znie pre mnohých priam neuveriteľne. Najmä po tom, čo blondínka pred pár dňami pripomenula, že má doma pätnásťročnú puberťáčku Avu, ktorej otcom je známy herec Ryan Phillippe.

Pravá blondínka sa fotkou so svojou mladšou kópiou pochválila krátko pred premiérou najnovšieho filmu Divoká dvojka. „Vyzerá ako ty. Ste úplne krásne,” nešetrili komplimentmi herečkini fanúšikovia. Viacerí v mladej Ave našli aj črty jej rovnako slávneho otca Phillippa.

Pri príchode dna červený koberec sa už ale krásna slečna stiahla, aby prenechala všetku pozornosť mamine a jej kolegyni Sofii Vergara, s ktorou v spomínanej komédii účinkujú. „Nakrúcanie sme si užili a veľa sme sa nasmiali. Keď som sa pozrela za kameru a videla som, ako sa ten chlapík za ňou trasie, tak to už niečo naznačuje,” poznamenala v rozhovore pre Us Weekly Reese, ktorá bola zo spolupráce so Sofiou priam nadšená. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu