Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fešáčik z Veľmi nebezpečných známosti po rokoch: Je šialené, ako teraz vyzerá!

Ryan Phillippe ako playboy Sebastian vo filme Veľmi nebezpečné známosti. Zobraziť galériu (10)
Ryan Phillippe ako playboy Sebastian vo filme Veľmi nebezpečné známosti.

CANCUN - Herec Ryan Phillippe (40) poplietol účinkovaním vo filme Veľmi nebezpečné známosti hlavu nielen svojej bývalej manželke Reese Witherspoon (39), ale aj mnohým iným ženám. V čase nakrúcania mal sladkých 24 rokov, čo sa zhoduje s vekom jeho aktuálnej priateľky. Dvojica si v týchto dňoch užíva oddych a spoločné chvíle na dovolenke, kde na nich narazili paparazzi. Tí nafotili zaľúbencov v plavkách a treba uznať, že pohľad na umelcovo telo stojí skutočne za to.

Kedysi sladký fešáčik, dnes zrelý muž! Film Veľmi nebezpečné známosti vznikol v roku 1999 a príbeh o láske playboya Sebastiana a nevinnej Annette si získal množstvo fanúšikov. Predstavitelia hlavných hrdinov - Ryan Phillippe a Reese Witherspoon sa v tom istom roku zosobášili, no po ôsmych rokoch sa rozviedli.  

Herečka je dnes druhýkrát vydatá a s myšlienkou na ďalšiu svadbu koketuje už aj jej exmanžel. Od roku 2011 tvorí pár s o 16 rokov mladšou študentkou práva Paulinou Slagter. „Je to vážne. Nie som proti tomu, aby som sa opäť oženil. Je úžasná,” prezradil v jednom z rozhovorov Ryan.

Dvojica si v týchto dňoch užíva dovolenku v Mexiku, kde sú nepochybne stredobodom pozornosti. Hercova priateľka je celkom kočka a ako vidno, s pribúdajúcimi rokmi sa nezanedbáva ani samotný umelec. Ako zrelý štyridsiatnik dokonca vyzerá lepšie než kedykoľvek pred tým. 


Mohlo by vás zaujímať: Známe herečky sa cmúľali ako zamlada! Veľmi nebezpečné známosti po 16 rokoch 


Takto vyzerá Ryan Phillippe, ktorý má dnes 40 rokov. Pohľad na neho ulahodí oku nejednej ženy.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerá Ryan Phillippe, ktorý má dnes 40 rokov. Pohľad na neho ulahodí oku nejednej ženy.

Viac o téme: Veľmi nebezpečné známostiRyan Phillippe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu