Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dráždivé VIDEO sexice Heidi Klum: Výstavné nohy tromfol bujný dekolt!

Heidi Klum v dráždivej reklame poodhalila svoj nestarnúci sexepíl. Zobraziť galériu (14)
Heidi Klum v dráždivej reklame poodhalila svoj nestarnúci sexepíl. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Stále v závideniahodnej forme! Hoci Heidi Klum už čoskoro prekročí prah štyridsiatky, do modelingového dôchodku sa ponáhľať ešte rozhodne nemusí. Dôkazom môžu byť vzrušujúce zábery istej reklamnej kampane, na ktorých blondínka zvádza osvedčenými ženskými zbraňami. Pri pohľade na jej nohy a objemné prsia aj mladším ročníkom padá sánka.

Príroda k nej bola naozaj štedrá! Aj keď obľúbená sieť rýchleho občerstvenia obsadzovala do svojich reklám najskôr iba mladé tváre, v poslednom experimente stavila na preverenú klasiku. Po sexi dvadsiatničkách Kate Upton a Nine Agdal tak priestor dostala Heidi Klum so skúsenosťami dvojnásobku ich veku. Milovníci šťavnatých burgerov a krásnych ženských kriviek si aj tentoraz zaručene prídu na svoje.

Štvornásobná mama svoju figúru poodhalila v rafinovaných čiernych šatách, v ktorých nie náhodou nápadne pripomínala pani Robinsonovú. Scenár spotu bol totiž inšpirovaný slávnou snímkou Absolvent z roku 1967 s Dustinom Hoffmanom v hlavnej úlohe. Heidi tak laškovala pred okom kamery s hlbokým výstrihom, v ktorom dokonale vynikli jej objemnejšie vnady. Nechýbali však ani detaily jej vyformovaných nôh a zmyselné pochutnávanie si na hamburgeri veľkosti XXL.

Počas nakrúcania dráždivej reklamy vznikli extra zábery zo zákulisia. V nich úspešná topmodelka okrem iného vysvetľuje aj to, čo na podobných projektoch najviac miluje: „Vždy sú veľmi sexi, ale ukrývajú tiež veľa humoru. Mojou obľúbenou časťou je tá, v ktorej nádherné dievča zahryzne do burgeru so zvukovým efektom.“ Niet tak najmenších pochýb, že mladý objekt jej záujmu, ako i celý štáb sa počas príprav mal naozaj na čo pozerať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu