Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Takmer nahá Heidi Klum vystavila prsia na pláži: Ako ovisnuté placky!

Heidi Klum vzala nového zajačika Vita Schnabela k moru, kde mu predviedla povädnuté prsia. Zobraziť galériu (15)
Heidi Klum vzala nového zajačika Vita Schnabela k moru, kde mu predviedla povädnuté prsia. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – Chcelo by to oporu! Hoci Heidi Klum minulý rok oslávila okrúhle štyridsiate narodeniny, do spoločnosti naďalej volí hlboké výstrihy a odhaľujúce róby bez bielizne. Jej prsia však už dávno nemajú takú pevnosť a tvar ako kedysi. Dôkazom sú čerstvé zábery z pláže, na ktorých modelka predviedla celkom zvädnuté vnady.

Sebavedomie jej naozaj nechýba! Zatiaľ čo jej rovesníčky v snahe o ukážkový dekolt používajú rôzne gélové pomôcky, Heidi Klum nemá problém ukázať svoje vnady úplne nahé. Štyri pôrody síce na jej krivkách nezanechali najmenšie stopy, no o jej ženskej pýche sa to rozhodne povedať nedá. Supermodelka s nemeckým pôvodom vyrazila za slnečnými lúčmi do Mexika, kde prekvapila hore bez.

Keďže Heidi po štyridsiatke stále patrí k štíhlym kráskam s pružným telom, rozhodla sa, že si na pláži vystačí len so spodným dielom bikín. V hľadáčikoch objektívov sa tak razom ocitli jej odhalené prednosti, ktoré pod vplyvom gravitácie zanechávali spľasnutý dojem. Štvornásobná matka sa však nad takouto malichernosťou vonkoncom nepozastavovala. Vo vlnách sa lepila na svojho nového zajačika, ktorému dopriala dovolenkový luxus grátis.

Plavovláska má síce za sebou pomerne čerstvý rozchod s bodyguardom, no dlho sama nezostala. Náplasť na zlomené srdce našla v 27-ročnom džigolovi menom Vito Schnabel, ktorý je v kuloároch známy tým, že obšťastňuje osamelé paničky v zrelom veku. Heidi si tak môže byť istá v tom, že ani táto romanca nebude mať dlhé trvanie. V tejto chvíli však očividne žije prítomnosťou a nevábna povesť milenca jej neprekáža.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu