Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Spoznávate túto vráskavú starenu? Svetová topmodelka zostarla o 50 rokov!

Ktorá ospevovaná krásavica šokovala vizážou vráskavej veteránky? Zobraziť galériu (12)
Ktorá ospevovaná krásavica šokovala vizážou vráskavej veteránky? (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Tomu sa hovorí brutálna premena! Hoci americká topmodelka s nemeckými koreňmi len nedávno oslávila okrúhlu štyridsiatku, na vlastnú párty tento týždeň dorazila o paličke. Sivé vlasy, hlboké vrásky a kŕčové žily jej už na prvý pohľad pridali celé polstoročie. Uhádnete, o ktorú hviezdu ide?

Najlepší halloweensky kostým všetkých čias! Aj tak by sa dala opísať exkluzívna kreácia, s ktorou Heidi Klum dorazila na 14. ročník odviazaného žúru, ktorý každoročne organizuje vo vlastnej réžii pri príležitosti sviatku duchov. Fanúšikovia ju síce už dávno pasovali za najorinálnejšiu celebritu v oblasti halloweenskych masiek, no blondínka v posledný októbrový deň predčila všetky očakávania. Prezliekla sa za samu seba, no preniesla sa do budúcnosti o päťdesiat rokov.

Krémový kostým elegantnej veteránky, lesklé lodičky bez podpätku, striebristé pramene vlasov a v ruke okrem retro kabelky aj palička – s takýmto imidžom Heidi zažiarila medzi newyorskou smotánkou oslavujúcou Halloween. Ako to však už u nej býva zvykom, radikálnu premenu dotiahla do najmenších detailov. Na tvári jej totiž nechýbali hlboké vrásky a na končatinách vystúpené žily. Na pomoc si prizvala tím profesionálnych maskérov, ktorý si za svoje umenie už dokonca vyslúžil najcennejšiu sošku Filmovej akadémie. A s telom nádhernej modelky sa pohral naozaj bravúrne.

Oscaroví maskéri Bill Corso a Mike Marino vytvorili na tele Heidi Klum dokonalú imitáciu vráskavej pokožky.
Zobraziť galériu (12)
Oscaroví maskéri Bill Corso a Mike Marino vytvorili na tele Heidi Klum dokonalú imitáciu vráskavej pokožky.  (Zdroj: Twitter)

„Halloween. Pošlite mi obrázky, ako sa naň pripravujete,“ vyzvala štvornásobná mamička takmer dva milióny nasledovníkov na Twitteri. Na oplátku postupne pridávala jednotlivé fázy vlastnej úpravy. Sledovať, ako sa ospevovaná kráska mení pod rukami odborníkov, muselo byť naozaj zaujímavým zážitkom. Heidi tak ani tento rok nezostala svojej povesti nič dlžná a latku top halloweenskych kostýmov opäť zdvihla o poriadny kus vyššie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu