Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Obdarenú prsaňu nahradila štíhla kráska hore bez: Ktorá je viac sexi?

Kate Upton (vľavo) verzus Nina Agdal (vpravo) v šťavnatej reklame na hamburger Zobraziť galériu (12)
Kate Upton (vľavo) verzus Nina Agdal (vpravo) v šťavnatej reklame na hamburger (Zdroj: Carl's)

LOS ANGELES – Šťavnatosť zaručená! O tom, že aj obyčajný hamburger v sebe dokáže ukrývať poriadnu nádielku sexepílu, sa snažia presvedčiť hneď dve hriešne zvodné dámy. Najskôr vyrazila do útoku Kate Upton (20) s bujnými vnadami, no štafetu po nej prebrala štíhla cica Nina Agdal (20). Ktorej z nich to v dráždivej reklamnej kampani ide lepšie?

Sexi súboj dvoch dvadsiatok! Aj keď hamburger na prvý pohľad môže pôsobiť ako obyčajné jedlo z rýchleho občerstvenia, v rukách atraktívnych modeliek nadobúda celkom nový rozmer. Dôkazom môžu byť šteklivé spoty istej siete zameranej na tento typ stravovania. Tá totiž najskôr lákala zákazníkov na kyprý dekolt modelky Kate Upton. V najnovšej kampani však hviezdi jej kolegyňa Nina Agdal, ktorá dokonca neváhala odhodiť vrchný diel plaviek.

Kate sa v spomínanej reklame predstavila ako typické dievča zo 60. rokov, ktoré si na štvorkolesovom tátošovi vyrazilo do autokina. Osamotená sa však na zadnom sedadle rozhodne necítila. Spoločnosť jej robil šťavnatý hamburger a plastový pohár s kolou. V jej laškovaní nemohol chýbať záber na natrieskaný dekolt či dlhé štíhle nohy v podväzkoch.

Dánska rovesníčka americkej modelky sa presunula na pláž, kde to roztočila v miniatúrnych kúskoch čiernych bikín. Superštíhle krivky nasvedčujú tomu, že rýchle občerstvenie nepatrí medzi jej bežne konzumované jedlá. Napriek tomu si však svoju porciu vychutnáva na maximum. Nezabudne si pritom poriadne naolejovať telo a nakoniec si každý hlt užíva hore bez. A s výsledkom je sama nadmieru spokojná. „Je to šialené – môj účet na Twitteri sa ide zblázniť. Reakcie sú veľmi, veľmi pozitívne,“ nechala sa počuť pre kanál Fox. A ktorej sexici by ste dali prednosť vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu