Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najsexi pár Británie v troskách: Božské krivky obdarenej venuše sú voľné!

Prsnatá modelka Kelly Brook dostala od sexi športovca po dvoch rokoch kopačky. Zobraziť galériu (13)
Prsnatá modelka Kelly Brook dostala od sexi športovca po dvoch rokoch kopačky.

LONDÝN – Nečakaný rozchod! Odkedy sa Kelly Brook (33) a Thom Evans (27) začali ruka v ruke ukazovať v spoločnosti, okamžite boli vnímaní ako jeden z najatraktívnejších párov. Idylickej láske medzi úspešnou modelkou a bývalým športovcov je však koniec. Po dvoch rokoch už ich sexi telá spoločnú posteľ nezohrievajú.

Dostala košom! Aj keď by sa mohlo zdať, že Kelly Brook stelesňuje vysnívanú partnerku každého muža, Thom Evans vidí situáciu celkom inak. Bývalému škótskemu rugbistovi sa nepáčilo, že jeho očarujúca polovička naďalej udržiava priateľský vzťah s exmilencom a tiež rugbistom Dannym Ciprianim. Jeho nespokojnosť z milostného trojuholníka prerástla do takého štádia, že si povedal „Dosť!“ a britskej venuši buchol dvermi pred nosom.

„Aj keď medzi nimi o nič vážnejšie nešlo, Thom nenávidel fakt, že Kelly odmieta ukončiť stretnutia s Dannym. Po jednej hádke sa rozhodli rozísť. Kelly lipne na Dannym, odkedy nie sú spolu. Teraz je síce zdrvená, no vie, že takto je to najlepšie,“ prezradil zdroj blízky prominentnému páru denníku The Sun. Ten zároveň dodal, že krásna brunetka vo svojom srdci stále nemá jasno: „Dannyho nikdy neprestala milovať.“

Hviezda s krivkami presýpacích hodín sa vo svete šoubiznisu zviditeľnila vďaka reklamným kampaniam na spodnú bielizeň, no už sa jej podarilo preraziť aj na striebornom plátne. Thom od vážneho zranenia krku pred tromi rokmi musel športovú kariéru zavesiť na klinec. Kelly však nezostal nič dlžný a svoje vypracované telo odhalil pre módnu značku D.HEDRAL. Fanúšikovia, ktorí sa tešili na spoločné reklamné zábery tejto dvojice, sa už zrejme nedočkajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu