Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Britská venuša prežíva peklo: Aha, ako jej milenca zvalcoval autobus!

Danny Cipriani v starostlivosti záchranárov po hrozivo vyzerajúcej zrážke s autobusom. Čelné sklo je rozbité, nad športovcom sa skláňa vymódený priateľ. Zobraziť galériu (10)
Danny Cipriani v starostlivosti záchranárov po hrozivo vyzerajúcej zrážke s autobusom. Čelné sklo je rozbité, nad športovcom sa skláňa vymódený priateľ. (Zdroj: Demotix)

LONDÝN – Desivo vyzerajúca nehoda! Hoci Kelly Brook (33) istý čas zohrievala posteľ inému rugbistovi, nakoniec sa vrátila k Dannymu Ciprianimu (25). Ten sa však včera v podvečerných hodinách stal obeťou hrozivo vyzerajúcej zrážky s autobusom. Čelné sklo zostalo popraskané na márne kúsky a športovca so zraneniami previezli do nemocnice.

Mladícka nerozvážnosť? Aj keď Danny Cipriani nie je odkázaný na verejnú dopravu, nešťastnou náhodou skončil pod kolesami linkového autobusu. Stalo sa tak včera okolo pol deviatej večer, kedy so svojimi kolegami z rugby klubu vymetal londýnske bary. Podgurážený alkoholom sa podľa očitých svedkov z ničoho nič snažil prebehnúť cez cestu. Vodič prichádzajúceho autobusu však už nestihol dobrzdiť a mladík musel byť po náraze hospitalizovaný.

Podľa zdroja z dejiska incidentu sa tesne pred zrážkou na vozovke pohybovala skupinka, ktorá už na prvý pohľad zanechávala dojem, že je pod vplyvom alkoholu. Následky stretu s dopravným prostriedkom preto vyzerali naozaj hrozivo: „Každý kúsok čelného skla autobusu bol roztrieštený, predstavte si, ako musel vyzerať ten chlap.“ Nad Dannyho správaním a celou situáciou však krútili hlavou aj ďalší cestujúci a svedkovia: „Predná časť bola naozaj zdevastovaná. Naskakovali z toho zimomriavky. Jeho priatelia stále pobehovali okolo sanitky v tých svojich farebných outfitoch a nevedeli, čo robiť.“

Na miesto nehody bola okamžite privolaná zdravotnícka pomoc aj policajná hliadka. Napriek tomu, že zrážka vyzerala desivo, následky zrejme nebudú až také vážne. „Prebehoval cez cestu a podcenil rýchlosť autobusu,“ povedal na margo Dannyho úrazu jeho športový agent. O malom vzrušení v práci neskôr písala aj zdravotná sestra pracujúca v nemocnici, kde bol Cipriani prijatý. Tá by však viac než prominentného pacienta ocenila návštevu jeho známejšej polovičky: „Dnes v noci máme v práci tú česť s celebritou. Škoda, že nie som fanúšičkou rugby. Možno aspoň Kelly Brook príde na návštevu?“ pochválila sa na Twitteri. Ostáva len dúfať, že rugbista sa zotaví čím skôr a nebude mať žiadne trvalé následky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu