Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Britská venuša ukázala pravú tvár: Je nádherná aj bez mejkapu!

Kelly Brook bez mejkapu Zobraziť galériu (10)
Kelly Brook bez mejkapu (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Príroda k nej bola naozaj štedrá! Britská modelka Kelly Brook (33) sa vo svete šoubiznisu zviditeľnila najmä svojou ukážkovou postavou v tvare presýpacích hodín. Zároveň sa však môže pochváliť krásnou tvárou, ktorou očarí aj bez mejkapu. Pozrite si jej záber pred spaním a posúďte sami.

Líčidlá nepotrebuje! Keď sa v spoločnosti objaví Kelly Brook, ukážkovým zovňajškom okamžite strhne na seba všetku pozornosť. Ako však sama tento týždeň dokázala, za hviezdnu formu nevďačí len šikovným rukám vizážistov. Fanúšikov pozdravila odlíčená z postele tesne predtým, ako sa uložila na spánok. Prebudenie vedľa takejto krásky by mnoho mužov asi neodmietlo.

„Posteľ!!! Milujem vás,“ týmito slovami sa obdarená manekýnka rozlúčila s dňom aj so svojimi obdivovateľmi prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Jej prirodzená tvár pritom od tej z červeného koberca príliš vzdialená nebola. Kelly sa síce pri pravom oku zjavili drobné mimické vrásky, no na tie má ako tridsiatnička plné právo.

Britská hviezda nedávno zapĺňala stránky bulvárnych plátkov správami o rozchode s priateľom Thomom Evansom, s ktorým randila dva roky. Príčinou malo byť jej neustále stretávanie s exmilencom a žiarlivostné scény. Kelly tieto fámy síce najskôr popierala, no práve v náručí Dannyho Ciprianiho našla náplasť na zlomené srdce. Dvojica dlho neváhala a ruka v ruke sa objavila aj na romantickej večeri v deň svätého Valentína. Sviatok všetkých zamilovaných tak podľa všetkého nakoniec strávila s mužom, ktorého považuje za svoju pravú životnú lásku. Pre Evansa však tento deň musel mať poriadne trpkú príchuť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu