Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Natrieskaný dekolt sexi špiónky: Kypré vnady jej vypadávali zo šiat!

Jennifer Garner v riskantnej róbe vystavovala bujné prednosti ako na podnose. Zobraziť galériu (14)
Jennifer Garner v riskantnej róbe vystavovala bujné prednosti ako na podnose. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ledva ich udržala na uzde! O Jennifer Garner (40) je známe, že pred kariérou uprednostnila materstvo a postupne priviedla na svet tri ratolesti. Tehotenstvá sa pritom na jej krivkách podpísali tým najlepším možným spôsobom. Bujné prednosti sexi štyridsiatničke včera provokatívne vykúkali z výstrihu.

Dekolt na prasknutie! V takomto duchu sa niesla róba Jennifer Garner, ktorá v spoločnosti svojej zákonnej polovičky dorazila na odovzdávanie Zlatých glóbusov. Napriek tomu, že medzi ocenenými sa blysol práve Ben Affleck, fotografi sústredili všetku svoju pozornosť na jeho očarujúcu manželku. Niekdajšia hviezda špiónskeho seriálu Alias totiž mala čo robiť, aby svoje kypré poprsie udržala na mieste.

Jennifer na prestížny galavečer zvolila odvážnu červenú róbu bez ramienok z dielne vychytenej návrhárky Vivienne Westwood. Tá jej síce pri príchode dokonale obopínala ženské partie, no neskôr sa po herečkinom hrudníku skĺzla priam hriešne nízko. U známej brunetky tak ponižujúci trapas visel doslova na vlásku. Z viacerých uhlov totiž Jennifer odhalila čiarku medzi vnadami a chýbal len kúsoček, aby jej prednosti vypadli zo šiat.

Hollywoodsky pár, ktorý spolu vychováva tri ratolesti, je aj po rokoch manželstva stále zamilovaný až po uši. Dôkazom môže byť Benova reč krátko po tom, čo si prevzal sošku za svoj herecký výkon v thrilleri Argo: „Chcem poďakovať svojej žene, ktorá je dôvodom, prečo tu stojím. Zbožňujem ťa. Veľmi ťa milujem. Ďakujem, že si si tým prešla, si moje všetko, ďakujem.“ Zdá sa teda, že táto prominentná rodinka našla recept na to, ako skĺbiť svetlá reflektorov s domácou idylkou. Ostáva len dúfať, že sa im škandály aj naďalej budú oblúkom vyhýbať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu