Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najkrajšia mamička Hollywoodu? Pozrite na štíhlu 40-tku bez mejkapu!

Trojnásobná matka Jennifer Garner zažiari aj nenalíčená zavčasu ráno. Zobraziť galériu (16)
Trojnásobná matka Jennifer Garner zažiari aj nenalíčená zavčasu ráno. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS AGELES – Kolegyne jej môžu iba závidieť! Stala sa tvárou mimoriadne úspešného seriálu Alias, no jej materinské inštinkty boli silnejšie. Reč je o Jennifer Garner, ktorá popri hereckej kariére stihla priviesť na svet tri ratolesti a prekročiť prah štyridsiatky. Materstvo jej však nijako neublížilo, práve naopak. S tvárou bez mejkapu a skvelou figúrou doslova prekvitá.

Nijako nezaostáva! Jennifer Garner rozbehnutú dráhu pred kamerami prerušila, aby sa mohla naplno venovať rodinnému životu. Ako zanedbaná žena v domácnosti však rozhodne nevyzerá. Na červenom koberci po boku manžela Bena Afflecka pôsobí ako dokonalá ozdoba s obdivuhodným dekoltom. Nemenej však dokáže zaujať aj mimo svetiel reflektorov bez akejkoľvek úpravy.

Trojnásobná mamička ani tento týždeň nezabudla na formovanie svojej postavičky a odskočila si do fitnescentra. Zo svojho luxusného tátoša včera vystupovala už nahodená v športovom outfite. Obtiahnuté legínsy zvýraznili jej štíhle nohy a nenalíčená tvár pôsobila neuveriteľne sviežo. Aj v skorých ranných hodinách sa mohla pochváliť vypnutou pleťou bez akýchkoľvek nedokonalostí.

Dôkazom toho, že Jennifer spĺňa rolu dokonalej manželky aj matky, môže byť ďakovná reč jej zákonitej polovičky pri preberaní vytúženého Oscara. „Chcem poďakovať svojej manželke za prácu na našom manželstve za desať Vianoc. Je to tá najlepšia práca a neexistuje nikto, s kým by som pracoval radšej,“ nechal sa na pódiu počuť vtedy ešte bradatý Ben. Zdá sa teda, že idylka hollywoodskeho páru je zatiaľ nezlomná. Brunetka však nateraz žiadne ďalšie prírastky neplánuje a zrejme sa už veľmi teší do práce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu