Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Seriálová agentka ako vyoraná myš: Uf, troška mejkapu by nezaškodilo!

Keď sa Jennifer Garner ukáže v spoločnosti, vyzerá vždy nádherne. Bez líčidiel je z nej šedá myš. Zobraziť galériu (9)
Keď sa Jennifer Garner ukáže v spoločnosti, vyzerá vždy nádherne. Bez líčidiel je z nej šedá myš.

BRENTWOOD - Unavená a strhaná! Jennifer Garner (43) je nepochybne krásna žena, no bez mejkapu sa aj ona mení na obyčajnú tuctovku. Herečku, známu napríklad zo seriálu Alias, navyše v súčasnosti trápia vzťahové problémy, čo sa výrazne odráža na jej tvári. Keď ju pred pár dňami nafotili paparazzi, oslnivo rozhodne nevyzerala.

Manželska kríza ju ničí! Zhruba vo februári sa na verejnosť dostali informácie, že idylka vo vzťahu Bena Afflecka a Jennifer Garner je minulosťou. Prominentná dvojica by mala čoskoro osláviť desiate výročie sobáša, no všetko nasvedčuje tomu, že hollywooodsky pár namiesto osláv rieši rozvod. „Jennifer sa na to už emocionálne pripravuje. Navštevuje psychológa, aby sa s tým dokázala vyrovnať a aby vedela, ako na to pripraviť deti. Plánuje si ich vziať do svojej starostlivosti,” prezradil pre magazín People zdroj z okolia dvojice.

Vzťahové problémy sa už odrážajú aj na herečkinom zovňajšku. Večne usmiatu brunetku nafotili novinári pred pár dňami na farmárskom trhu a krásku, na akú sme zvyknutí, rozhodne nepripomínala. Pochudnutá, s kruhmi pod očami a bez štipky mejkapu vyzerala strhane a až príliš všedne. Vyzerá to tak, že vzhľad je to posledné, čo Jennifer aktuálne rieši. 

Viac o téme: Jennifer Garner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu