Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalší trapas hollywoodskej krásky: Džínsy dole, tangáče vykukli celé!

Jennifer Garner si neustrážila džínsy, spod ktorých jej vytŕčali nohavičky strihu tango. Zobraziť galériu (14)
Jennifer Garner si neustrážila džínsy, spod ktorých jej vytŕčali nohavičky strihu tango. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Opäť ju zradila spodná bielizeň! Hoci je Jennifer Garner (42) považovaná za príkladnú mamičku a ozdobu každého červeného koberca, v uplynulom období sa jej lepí smola na päty. Po tom, čo nechtiac odhalila sťahovacie „bombarďáky“, si vyrobila ďalší pikantný trapas. Na parkovisku jej spod nohavíc z ničoho nič vykukli pokrútené tangáče.

Nie je to žiadna puritánka! Aj keď sa nohavičky strihu tango netešia už takej veľkej obľube ako kedysi, Jennifer Garner na ne nedá dopustiť. Len nedávno sme vás na Topkách informovali, že herečka okorenila vlastnú premiéru tým, že nechtiac odhalila sťahujúcu bielizeň väčších rozmerov. Tento týždeň na parkovisku provokovala podobne, no do objektívov nechtiac vystrčila minimalistický kúsok – dve pokrútené šnúrky a jeden malý trojuholník látky.

Keďže Jennifer už dlhší čas pôsobí predovšetkým ako ukážková matka, v losangelských uliciach ju fanúšikovia môžu najčastejšie stretnúť s jej ratolesťami. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, keď sa manželka Bena Afflecka lúčila so synom. V momente, keď si k nemu čupla, aby ho na rozlúčku pobozkala, sa však postarala o zaujímavé divadlo. Džínsy sa jej na zadku zosunuli nižšie, pričom svetlo sveta uzreli oranžové tangáče.

Napriek tomu, že si hollywoodska hviezda aj po troch pôrodoch udržiava ukážkovú figúru, nedávno sa stretla so špekuláciami o štvrtom tehotenstve. „Ľudia mi neustále gratulujú a hovoria mi, že počuli o mojom ďalšom tehotenstve, pretože mám bruško,“ vysvetlila Jennifer v hosťovskom kresle moderátorky Ellen DeGeneres. Ako ale ďalej uviedla, bruško jej zostalo práve po troch deťoch a už sa zrejme zmierila s tým, že jej nikdy ani nezmizne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu