Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neposlušné šnúrky? Brazílskej sexici „vypadli“ prsia z plaviek!

Adriana de Moura rozpálila pláž odhalenými prednosťami. Zobraziť galériu (6)
Adriana de Moura rozpálila pláž odhalenými prednosťami. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Priveľká podprsenka? Hoci americké pláže už nie sú také preplnené ako počas letnej sezóny, niektoré celebrity si na slnečné lúče a morské vlny nájdu čas aj pár týždňov pred Vianocami. Výnimkou nie je Adriana de Moura, ktorej šnúrky na bikinách takpovediac zaštrajkovali. O slovo sa tak prihlásili jej celkom nahé prednosti.

Pikantná nehoda! Adriana de Moura pôsobí ako hviezda reality šou Real Housewives Of Miami a zároveň prevádzkuje galériu umenia. Napriek nabitému programu však romantikou nikdy nepohrdne. Tento týždeň sa so snúbencom vybrala na piesočnatú pláž, kde paparazzov prekvapila šťavnatým bonusom.

Zatiaľ čo sa jej partner Frederic Marq natieral opaľovacím krémom, brazílska rodáčka si upravovala oranžové bikiny. Plavková podprsenka s volánikmi ju však tentoraz príliš neposlúchala. Uvoľnili sa jej šnúrky a svetlo sveta uzreli obnažené vnady aj s bradavkami. Tie sa spod látkového materiálu drali o to rýchlejšie, že Adriana sa práve držala v miernom predklone.

Pri pohľade na závideniahodnú figúru exotickej celebrity ťažko uveriť, že už niekoľko rokov vychováva syna z predchádzajúceho manželstva. V kuloároch je však známa aj tým, že sa dohovorí viacerými rečami. Na svoju jazykovú výbavu je taká pyšná, že sa ňou bez váhania pochválila aj na televíznych obrazovkách: „Hovorím piatimi jazykmi, ale muža dostanem bez jediného slova.“ Pokiaľ vystavuje na obdiv svoje poprsie pri každej príležitosti, zrejme jej to s opačným pohlavím ide naozaj rýchlo a jednoducho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu