Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi Ruska dráždila na pláži: Prsia jej vyliezali z miniatúrnych bikín!

Anne Vyalitsyna zvádzala v minimalistických plavkách po boku kamaráta Aliho Kavoussiho Zobraziť galériu (5)
Anne Vyalitsyna zvádzala v minimalistických plavkách po boku kamaráta Aliho Kavoussiho (Zdroj: profimedia.sk, twitter)

MIAMI – Väčšiu veľkosť nezohnala? Ruská modelka Anne Vyalitsyna (26) úsporne plavky považuje takpovediac za svoj pracovný outfit. Poriadne sa v nich však dokáže odviazať aj mimo profesionálneho štábu. Tento týždeň si vychutnávala slnečné lúče v súkromí a miestami jej vykúkalo i to, čo malo ostať skryté.

Sexepílu má na rozdávanie! Oslnivá kráska s ruskými koreňmi sa v doterajšej kariére najviac zviditeľnila ako modelka predvádzajúca stále nové a nové kolekcie bikín. V tíme plavkového vydania magazínu Sports Illustrated sa totiž drží už osem rokov po sebe. A o šteklivé zákazky zrejme tak skoro nepríde. S postavičkou ako lusk má totiž pred objektívom rozhodne čo ukázať.

Manekýnka prezývaná Anne V si vo štvrtok vyrazila na vyhriatu miamskú pláž. Spoločnosť jej nielen vo vlnách robil známy fotograf a agent v jednej osobe Ali Kavoussi. Očarujúca blondínka sa pred ním pretŕčala v minimalistickom modeli dvojdielnych plaviek červenej farby. Tie pôsobili o to provokatívnejšie, že vrchný diel ledva prekrýval intímne partie. Anne tak z niektorých uhlov obnažila aj kúsok svojho poprsia.

Napriek tomu, že dvojica sa bok po boku výborne bavila, o nič hlbšie medzi nimi zatiaľ nejde. „Aký nádherný deň v Miami! Som vďačná, že môžem stráviť Deň vďakyvzdania s rodičmi a mojím naj kamarátom Alim Kavoussim,“ pochválila sa zvodná Ruska v sieti Twitter. Ako dôkaz pripojila spoločnú fotografiu, na ktorej jej to s počerným fešákom mimoriadne svedčí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu