Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Monike z Priateľov už ťahá na 50: V bikinách je z nej stále sexi kosť!

Courteney Cox v bikinách Zobraziť galériu (9)
Courteney Cox v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Pribúdajúce roky na nej vôbec nebadať! Hoci od začiatku nakrúcania legendárneho sitkomu Priatelia uplynuli už takmer dve desaťročia, Courteney Cox (48) sa za ten čas vôbec nezmenila. Aj pred prahom päťdesiatky si udržiava závideniahodnú figúru, ktorú neváha predviesť v úsporných plavkách.

Stále má čo ukázať! Courteney Cox sa na našich televíznych obrazovkách zviditeľnila ako predstaviteľka Moniky Gellerovej v úspešnej situačnej komédii. Tá sa pre nadmieru pozitívny divácky ohlas dočkala až 10. výročia, pričom jej nakrúcanie skončilo v roku 2004. Sympatická tmavovláska však práci pred kamerami zostala verná do dnešných čias a nielen na pľaci ohuruje sexi postavičkou.

Paparazzom sa podarilo zachytiť Courteney v hotelovej izbe obľúbeného dovolenkového rezortu. Na inokedy slnečnej Floride totiž cez víkend pršalo, a tak si herečka užívala relax v bikinách za oknami. Chýbajúca pláž jej však na sexepíle vôbec neubrala. Hollywoodska kráska sa totiž aj v zrelom veku môže pýšiť štíhlymi nohami, vyformovaným bruškom a okrúhlymi prednosťami.

Zaujímavosťou je, že Courteney bola pôvodne pozvaná na kasting týkajúci sa roly Rachel Greenovej. Tú napokon získala Jennifer Aniston, no rivalitu to medzi kolegyňami nevyvolalo, práve naopak. Z oboch seriálových hviezd sú kamarátky aj v súkromnom živote, ktoré sa pravidelne navštevujú a chodievajú spolu na večere. Momentálne spolu snovú plány na veľkú Jenniferinu svadbu, kde s najväčšou pravdepodobnosťou nebude chýbať polovica Hollywoodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu