Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Položila ho smrť »Rozborilovho« dievčatka: Žiaľ a slzy Borisa Kollára!

Borisa Kollára smrť maličkej bojovníčky Gabiky rozplakala. Zobraziť galériu (6)
Borisa Kollára smrť maličkej bojovníčky Gabiky rozplakala.

BRATISLAVA – Smútok namiesto zábavy! Boris Kollár (47) oddychoval počas uplynulého víkendu na Donovaloch. Chvíle voľna však mali pre neho nečakane trpkú príchuť. Príčinou bolo náhle úmrtie malej Gabiky, ktorej prostredníctvom relácie Modré z neba v minulosti pomáhal. Podnikateľa smutná správa rozplakala a psychicky položila.

Vilo Rozboril sa vďaka svojej relácii Modré z neba stretáva najmä s ľuďmi, ktorí sú životom ťažko skúšaní. Mnoho príbehov však odvysielaním v televízii nekončí. Moderátor totiž prostredníctvom sociálnej siete informuje priaznivcov relácie aj o ďalšom osude niektorých rodín. Jednou takou sú aj Mäsiarovci, ktorým pri realizácii ich sna pomáhal podnikateľ Boris Kollár. Bohužiaľ, tentokrát nešlo o pozitívne správy.

Rozboril oznámil, že ročná Gabrielka zomrela. Dievčatko bojovalo o život už od momentu, čo uzrelo svetlo sveta. Narodila sa totiž predčasne a mala vážne zdravotné problémy. Tie sa posledných dňoch ešte zhoršovali. V piatok malá slečna vydýchla naposledy. „Stal sa z nej anjel. Stala sa tým, čím bola od narodenia. Leť si krásnou večnosťou,“ reagoval Rozboril.

Utrápená trojnásobná mamička, ktorá prišla o jedno zo svojich detí, informovala o bolestných novinkách aj podnikateľa Borisa Kollára. Ten sa podobne ako moderátor nezdráhal vyjadriť svoje pocity. „Sedím v hoteli na Donovaloch v plnej reštaurácii ľudí a píšem túto správu. Moje deti lyžujú a mne tu padajú obrovské slzy a pociťujem veľký smútok,“ otvorene sa podelil o emócie.

Kollár taktiež vysvetlil, že svojou účasťou na príbehu tejto rodiny sa akoby stal jej súčasťou. „Ak sa s nejakým osudom spojíš a pomôžeš, preberáš akúsi zodpovednosť, spolupatričnosť a účasť na ich živote, radosti a smútku. Plačem za Gabikou s nimi,“ dodal nezvyčajne citlivo podnikateľ.

Boris sa pozostalým rozhodol pomôcť aj so záležitosťami týkajúcimi sa pohrebu. Včera sa stretol s rodičmi malého dievčatka a poskytol im finančnú injekciu. „Je to pre nich ťažké, ale v podstate s tým od začiatku rátali. Sú to dospelí ľudia a takto to aj vnímajú. Horšie to je však s Gabikinými súrodencami. Oni to nesú veľmi ťažko, priblížil pre topky.sk pocity smútiacej rodiny podnikateľ. Zarmútená bol aj jedna z jeho dcér - Saška. „Ona bola vtedy so mnou v štúdiu, keď sa to nakrúcalo. Keď som jej to oznámil, rozplakala sa,“ dodal Kollár.

Boháč je sklamaný z toho, že rozlúčky s malým dievčatkom sa nebude môcť zúčastniť. „Za normálnych okolností by som tam išiel, ale dnes odlietam do Ameriky. Je mi to veľmi ľúto. Už som trikrát menil letenku a mám tam dohodnuté pracovné stretnutia, ktoré nemôžem zrušiť. Ak by sa dalo, určite by som na pohreb išiel,“ uzavrel Boris, ktorý však nie je jediným prominentom, ktorí prispievajú rodinám z Modrého z neba. K pravidelným darcom v tejto relácii patria napríklad Martin Škrtel, Andrej Hrnčiar, Patrik Rytmus Vrbovský, Pavol Hagyari, Michal David, Marián Gáborík, Marek Mintál, či v minulosti Pavol Demitra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu