Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neuveriteľný príbeh aj pre Rozborila: Syn dal mame život!

Erika a Adrián majú veľmi blízky vzťah, ktorý dojal aj Vila Rozborila. Zobraziť galériu (20)
Erika a Adrián majú veľmi blízky vzťah, ktorý dojal aj Vila Rozborila.

BRATISLAVA - Podporujú jeden druhého! Vilo Rozboril (45) pri nakrúcaní ďalšieho príbehu do Modrého z neba zostal pozitívne zaskočený neuveriteľnou súdržnosťou Eriky a jej syna Adriána. Dvojica spolu prekonáva všetky utrpenia - jej na viac pokusov amputovali nohu, on sa narodil s najťažšou formou rázštepu pery. Chlapec má 17 rokov, no nebojí sa verejne povedať, že svoju mamu ľúbi a že je to super žena. Ona zas netají, že jej zachránil život.

Každý má svoje problémy! Erika a Adrián žijú už 16 rokov bez chlapcovho otca. Mama so synom si tak vytvorili dosť silné puto. Spolu dokážu prekonať každú nepriazeň osudu. A ten im doprial neskutočné množstvo rán.

Adrián sa narodil s najsilnejšou formou rázštepu pery. „Smiali sa mi, bili ma,” spomína so smútkom na reakcie iných detí. Jeho mama zas bojuje s ťažkou cukrovkou, ktorá ju postupne oberá o zrak. Komplikácie spôsobili dokonca aj amputáciu jednej nohy. „Asi na deväťkrát mi ju amputovali,” prezradila ťažko skúšaná žena.

Erika dokonca priznala, že chcela radšej zomrieť. Keby si nohu nedala odrezať, s najväčšou pravdepodobnosťou by ju čakala smrť. A ona s agresívnym zákrokom najprv nesúhlasila. Prehovárať ju muselo práve jej dieťa.

Preto sa rozhodla svojmu synovi poďakovať prostredníctvom Modrého z neba. Vďaka relácii si užili dovolenku v Grécku. No ani tento pobyt nebol len slnkom zaliaty. Chlapec mal obavy, že sa na neho kvôli odlišnej tvári každý pozerá. Jeho matka sa zas hanbila vstúpiť do mora bez nohavíc, aby ľudia nevideli jej protézu. A tak opäť jeden druhého navzájom utešovali.

Ich silný vzťah nenechal chladného ani Vila Rozborila. Ten ocenil, že chlapec sa za svoju mamu nehanbí a svoj voľný čas trávi práve s ňou. A navyše, zachránil jej život. „Je to taká sila, keď ďakujete vlastnému dieťaťu za to, že povedalo: Maj rozum, život stojí za to,” okomentoval tento príbeh moderátor. „To je proste obrovský vzťah. Vlastne syn Adrián mame vrátil to, čo ona dala jemu. Ona mu dala život. On jej tiež,” dodal s dojatím.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu