Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Lindsay Lohan sa pobila s vlastnou matkou: Musela zasahovať polícia!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (8)
Lindsay Lohan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan mala opäť problémy s políciou. Tá musela doraziť do domu jej matky Diny, pretože 26-ročná hviezda s ňou mala hlučný konflikt.

Ako zistil portál TMZ.com, matka s dcérou sa začali hádať už v istom newyorskom nočnom klube, no napriek tomu sa následne spolu vybrali do spomínaného domu na Long Islande. Tam sa ich výmena názorov vystupňovala a údajne došlo aj k fyzickému násiliu, pričom Lindsay má dokonca ranu na nohe.

Podľa TMZ ženy pri konflikte poškodili niekoľko predmetov vrátane herečkinho náramku. Ani jednu z nich nezatkli. Zatiaľ nie je známy dôvod ich hádky, no ako povedal pre policajtov jeden zo svedkov incidentu, Dina vraj dcéru v dome držala proti jej vôli.

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonom.

V ostatných rokoch porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Jej kariéra sa však opäť rozbieha, diváci ju uvidia v televíznom filme Liz & Dick či v komédii Scary Movie 5.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu