Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spuchnutá a po spackaných plastikách: Táto tvár je hodná pol milióna?!

Lindsay Lohan sa vďaka mnohým úpravám tváre a nafúknutým perám začína podobať na plastikovú kreatúru. Zobraziť galériu (15)
Lindsay Lohan sa vďaka mnohým úpravám tváre a nafúknutým perám začína podobať na plastikovú kreatúru. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Tá si ale verí! Jej minulosť sa nesie v znamení početných škandálov a po mnohých úpravách tváre medzi hollywoodske krásky zďaleka nepatrí. Reč je o herečke Lindsay Lohan (26), ktorá sa už pred tridsiatkou začína meniť na plastikové strašidlo. Sama sa však za skrachovanú celebritu rozhodne nepovažuje. Neuveríte, akú lukratívnu ponuku odmietla.

Nenásytná? Hoci si Lindsay Lohan v živote už preskákala naozaj všeličo, o svojej osobe a zovňajšku má stále veľmi vysokú mienku. Za sebou má búrlivý lesbický vzťah ukončený bitkou, problémy s drogami, obvinenie z krádeže, verejnoprospešné práce, väzenie a pojednávania v súdnej sieni také časté ako hodiny klavíra. Výstrednej ryšavke by sa síce peniaze zišli ako soľ, no ona len tak hocijakú ponuku neprijme. Naposledy pohrdla kontraktom v hodnote 200 tisíc dolárov za prezentáciu energetického nápoja v Dubaji. Dôvod? Zaslúži si vraj aspoň pol milióna.

„Lindsay chce 500 tisíc dolárov za to, že sa objaví na propagácii ženšenového energetického nápoja Mr. Pink v Dubaji. Spoločnosť je ale pripravená ponúknuť jej najviac 200 tisíc a uhradiť cestovné náklady,“ prezradil zdroj z jej blízkeho okolia portálu Radar Online. Pehavá herečka si pritom momentálne príliš vyberať nemôže. Nedávno sa totiž objavila na letisku so spuchnutou tvárou a nafúknutými perami v štýle kačky. Jej plastiková vizáž lákadlo pre reklamný biznis už dávno vonkoncom nepredstavuje.

Celá situácia vyznieva o to bizarnejšie, že Lindsay sa topí v dlhoch, má nezapletené dane a dokonca bola nútená nasťahovať sa pod strechu vlastnej matky. Problémová hviezda by síce mala brať každú slušnú pracovnú príležitosť, no do roboty sa veľmi nehrnie. „Lindsay je veľmi nahnevaná na svoje finančné záväzky a svojmu novému právnikovi Markovi Helletovi neverí. Je nútená žiť s matkou Dinou v jej dome, pretože nemá inú možnosť. Nemôže si dovoliť ani prenájom dvojizbového apartmánu v severnom Hollywoode,“ dodal spomínaný zdroj. Je tak celkom možné, že Lindsay nakoniec zostane na krku vlastným rodičom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu