Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Takto vystupuje škandalózna hviezda: Žiadne nohavičky, ale celý prsník von!

Herečke Lindsay Lohan pri vystuponí z helikoptéry Zobraziť galériu (12)
Herečke Lindsay Lohan pri vystuponí z helikoptéry (Zdroj: profimedia.sk)

FLORIANOPOLIS – Podprsenku nepotrebuje! Hoci pri vystupovaní celebrít paparazzi väčšinou striehnu na odhalené nohavičky, Lindsay Lohan (26) sa nedávno prejavila ako expertka celkom odlišného kalibru. Na výlet helikoptérou sa vybrala bez podprsenky, a tak jej nakoniec vykuklo niečo celkom iné – obnažený prsník.

Na voľnosť vo výstrihu nedá dopustiť! Aj keď je Lindsay Lohan známa predovšetkým ako milovníčka škandálov v podobe užívania drog či šoférovania pod vplyvom alkoholu, z času na čas sa jej pritrafí aj faux pas z kategórie „pikantné“. Cez víkend pristála v brazílskom meste so súkromným vrtuľníkom a letisko postavila na pozoru voľnými šatami. Ležérny výstrih totiž spôsobil, že herečka odhalila aj to, čo malo ostať skryté.

Americká ryšavka je známa tým, že podprsenky k jej obľúbeným kúskom garderóby nepatria. Potvrdila to aj počas nedávneho pristátia vo Florianopolise, kedy jej zo šiat doslova „vybehol“ pravý prsník. Sčasti ho síce prekrývali dlhé lokne, no paparazzi aj tentoraz odišli s cenným úlovkom. Samotná herecká hviezda pritom svoj prešľap s najväčšou pravdepodobnosťou ani nezaregistrovala.

O tom, že Lindsay naozaj zúfalo túži po pozornosti médií, svedčí aj jej prvoaprílový žart. Prostredníctvom účtu na Twitteri sa totiž rozhodla odovzdať svojim nasledovníkom dôležité posolstvo: „Je to oficiálne. Som tehotná...“ Jej slová síce boli priehľadné a brané s rezervou, no niektorí fanúšikovia si neodpustili prudké reakcie. „Je to aprílový žart. Kde máte všetci zmysel pre humor?“ bránila sa pehavá herečka v ďalšom príspevku. Ako sa teda zdá, jej dni niekdajšej popularity v Hollywoode sú definitívne zrátané.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu