Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Neuveriteľná hanba: Známa herečka opitá na mol... A pod stolom!

Lindsay Lohan opitá pod obraz Boží hľadala útočisko pod stolom. Zobraziť galériu (16)
Lindsay Lohan opitá pod obraz Boží hľadala útočisko pod stolom. (Zdroj: Twitter)

SAO PAOLO – Dá sa klesnúť ešte hlbšie? Po tom, čo Lindsay Lohan (26) prepadla alkoholu a drogám, si jej fanúšikovia mysleli, že ich už ničím nedokáže prekvapiť. Opak sa stal pravdou na nedávnom divokom žúre v brazílskej metropole. Aby sa mladá hviezda nemusela fotografovať so svojimi priaznivcami, opitá sa radšej schovala pod stôl.

Tá sa ale doriadila! Aj keď sa Lindsay Lohan blysla vo viacerých filmových projektoch, viac ako herečka vstúpila do povedomia verejnosti ako milovníčka odviazaných večierkov. Notorické vymetanie barov a vyhľadávanie škandálov v podobe užívania návykových látok ju dostalo už niekoľkokrát pred súd, no americká ryšavka je očividne nepoučiteľná. Svedčí o tom záber, ktorý na Twitteri zverejnil jeden z návštevníkov nočného klubu v Sao Paule. Zhýralú hviezdu totiž zachytil v naozaj nelichotivej situácii.

„Na párty v Sao Paule sa Lindsay Lohan odmieta nechať fotografovať a schováva sa pod stolom dídžeja,“ týmito slovami okomentoval svoj fotografický úlovok spomínaný internetový užívateľ. Lidsay v krátkom outfite na zábere naozaj sedí pod stolom a rukou si odhŕňa vlasy. Výraz jej tváre pritom naznačuje, že v predmetný večer alkoholom nešetrila.

Takéto poníženie a dehonestujúca póza je o to prekvapujúcejšia, že herečka prezývaná LiLo by mala v máji nastúpiť na 90-dňovú odvykaciu kúru. Ktovie však, čo všetko dovtedy ešte stihne navyvádzať. Keď sa pozerá na dno pohárika, očividne jej neprekáža ani špinavá podlaha posiata žuvačkami a cigaretovým popolom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu