Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Al Pacino na staré kolená: Zvráskavená tvár a obrovské vačky pod očami!

Al Pacino nikdy doteraz nepôsobil tak zostarnuto a vyčerpane. Zobraziť galériu (9)
Al Pacino nikdy doteraz nepôsobil tak zostarnuto a vyčerpane. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Imidž hollywoodskeho Casanovu je minulosťou! Hoci Al Pacino dlhé roky patril k lámačom ženských sŕdc, so sedemdesiatkou na krku sa sviežim zovňajškom pýšiť nemôže. Jeho tvár totiž okrem hlbokých vrások „zdobia“ tiež výrazné kruhy a vačky pod očami. Takto zničene ešte nevyzeral!

Prirodzenosť vpred! Zatiaľ čo jeho kolegovia sa predbiehajú v používaní omladzujúcich prípravkov, Al Pacino s pribúdajúcimi rokmi nijako nebojuje. Vlasy si síce stále farbí na čierno, zvyšku však ponecháva voľný priebeh. Pre 71-ročného herca je teda zvráskavená pokožka úplnou samozrejmosťou. Práca a svojský životný štýl ho však zrejme vyčerpáva viac, ako si je sám ochotný pripustiť.

V nezávideniahodnej forme si Al Pacino nedávno vyrazil medzi ľudí so svojimi dvomi deťmi a expartnerkou. Dvojičky Antona Jamesa a Oliviu Rose zobral do kina na snímku Hry o život. Či si však hollywoodsky veterán toto rodinné podujatie vychutnal, je naozaj otázne. Pôsobil totiž dojmom, že sa už celé mesiace poriadne nevyspal. Unavený pohľad, sivastá pleť a stav jeho pokožky okolo očí hovorili samé za seba.

Napriek tomu, že Al Pacino splodil tri ratolesti a na prvý pohľad vyzerá skôr ako ich starý otec, jeho aktuálna milenka vidí situáciu trochu optimistickejšie. V nedávnom rozhovore totiž prezradila, že dieťa s hercom celkom nevylučuje. „Niekedy si takú možnosť predstavujem. Sú okamihy, keď si poviem ‘Nebolo by skvelé mať ďalšie dieťa? ‘. Som v období, kedy by som si materstvo určite veľmi užívala,“ netajila sa argentínska modelka Lucila Polak. Ktovie však, či rovnaké nadšenie zdieľa aj jej o takmer 40 rokov starší partner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu