Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zostarnutý Al Pacino maskoval tučné brucho, jeho cicuška hrdo otŕčala vnady!

Al Pacino a Lucila Sola sa vybrali na večeru. Cestou ich nafotili paparazzi. Zobraziť galériu (8)
Al Pacino a Lucila Sola sa vybrali na večeru. Cestou ich nafotili paparazzi. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU - On sa maskoval, ju nešlo prehliadnúť! Hviezdny Al Pacino (76) má svoje najlepšie roky už za sebou, čo sa pochopiteľne odráža i na jeho zovňajšku. Pri pohľade na jeho najnovšie fotky je viditeľné, že pribral. Začiatkom víkendu ho paparazzi nafotili v bielej košeli, ktorá jeho tučné brucho dosť zvýraznila. Na večeru so svojou partnerkou Lucilou Sola (37) sa preto zahalil do zoštíhľujúcej čiernej farby od hlavy až po päty. Krásna herečka si obliekla biele šaty s hlbokým výstrihom, ktorý odhaľoval jej vnady.

Časy, keď Al Pacino ohuroval nežné pohlavie svojím šarmom, sú už minulosťou. Dnes je z neho 76-ročný pánko, ktorý očividne nie je rád stredobodom pozornosti. Keď sa v nedeľu večer ukázal na verejnosti, tvár si maskoval čiernou šiltovkou. Rovnakej farby bol aj jeho outfit, ktorým sa zrejme usiloval zakryť pribraté kilogramy. 

V porovnaní so známym umelcom jeho o 39 rokov mladšia partnerka doslova žiarila. Postarali sa o to romanticky pôsobiace biele šaty, v ktorých vyzerala herečka ako krásna víla. Najviac pozornosti pútala v oblasti dekoltu a nejeden chlap si pri pohľade na ňu povie, že by si to s Al Pacinom rád vymenil. 

Al Pacino maskoval pribraté brucho v čiernom outfite. Jeho láska sa v bielych šatách pochválila bujným poprsím.
Zobraziť galériu (8)
Al Pacino maskoval pribraté brucho v čiernom outfite. Jeho láska sa v bielych šatách pochválila bujným poprsím.  (Zdroj: profimedia.sk)

Lucila Sola je pre Al Pacina krásnou ozdobou.
Zobraziť galériu (8)
Lucila Sola je pre Al Pacina krásnou ozdobou.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Al PacinoLucila Sola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu