Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kirk zo Star Treku má už cez 80: Mladým mäskom ale nepohrdne!

William Shatner aj s 80-tkou na krku vyštartoval po mladej moderátorke. Zobraziť galériu (8)
William Shatner aj s 80-tkou na krku vyštartoval po mladej moderátorke. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Verí si ako za starých čias! Hoci William Shatner (81) v období najväčšej popularity stelesňoval mužský sexsymbol, na staré kolená už veľa vody nenamúti. Tento fakt si ale uvedomiť očividne omieta. Uprostred týždňa sa totiž nevedel odlepiť od mladej moderátorky. Padali aj bozky!

Záujem o krásne ženy uňho neklesá! Odkedy sa William Shatner blysol na televíznych obrazovkách ako kapitán lode USS Enterprise, ubehlo už vyše tridsať rokov. Vtedajší štramák James T. Kirk sa však s úlohou lámača ženských sŕdc bez problémov stotožňuje aj po prekročení osemdesiatky. Počas nedávneho interview laškoval s 33-ročnou Mariou Menounos, na ktorej išiel oči aj ruky nechať.

S prefarbenými šedinami a narasteným bruškom – v takejto forme sa hollywoodsky veterán pripojil pred kamerami k moderátorke programu Extra. Ešte pred samotným nakrúcaním sa William odvážil na to, čo by neskúsili snáď ani jeho o polovicu mladší kolegovia. Plavovlásku najskôr verejne vybozkával a potom ju omakával pri tanečných prvkoch.

Či Marii takýto záujem zo strany vyslúženého herca lichotil, je naozaj otázne. Treba však uznať, že William sa na svoj vek drží naozaj skvele. Na obrazovkách sa síce objavuje už len sporadicky, vo svete kinematografie sa mu však za celoživotné dielo dostalo viacerých uznaní.

Tip: Pozrite si seriál Star Trek! Čas vysielania a tv stanicu nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu