Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Legendárny spevák so 60-tkou na krku: Zničený a zostarnutý na nepoznanie!

Spevák Sting sa na nestarnúceho šviháka už dávno nepodobá. Na letisku prekvapil vráskavou tvárou a zničeným pohľadom. Zobraziť galériu (10)
Spevák Sting sa na nestarnúceho šviháka už dávno nepodobá. Na letisku prekvapil vráskavou tvárou a zničeným pohľadom. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Viditeľne unavený! Na výslní hudobného neba sa drží už takmer štyri desaťročia, počas ktorých získal 16 ocenení Grammy. Reč je o britskej legende menom Sting (61), ktorá stále aktívne koncertuje a gitaru nepustí z ruky. Roky v šoubiznise sa však badateľne podpisujú na spevákovej vráskavej tvári.

Čo sa to s ním stalo? Sting dlhé obdobie kraľoval hitparádam aj v našich končinách ako šarmantný džentlmen v najlepších rokoch. Nedávno však oslávil 61. narodeniny a zovňajškom začína pripomínať rockera vo výslužbe. Unavený pohľad a dedkovské okuliare ho robia ešte starším, ako v skutočnosti je. Nie práve najlepší výzor je zrejme daňou za časté koncertovanie, ktoré si fanúšikovia od hviezdneho speváka neustále vyžadujú.

Paparazzi Stinga zastihli tento víkend v priestoroch newyorského letiska. Hudobník mal cez plece prehodené gitarové puzdro s nástrojom a v ruke si držal cestovný pas. Z jeho tváre však bolo možné vyčítať, že mal za sebou zrejme veľmi náročnú noc.

Anglický rodák sa stihol dvakrát oženiť a splodiť dokopy až šesť ratolestí. Pribúdajúce roky sa na ňom podpisujú aj napriek tomu, že sa stal vyznávačom zdravého životného štýlu. Zvykol si dopriať každý deň osemkilometrový beh a lekcie aerobiku. Genetické predpoklady mu však nie sú zrejme priaznivo naklonené. Obaja jeho rodičia pomerne skoro zomreli na rakovinu, pričom Sting sa ich pohrebu nezúčastnil. Odôvodnil to tým, že mediálny rozruch by poškvrnil dôstojnosť celého obradu.

O tom, že to so Stingom ani zďaleka nie je také zlé, ako to vyzerá, sa môžete presvedčiť už o pár dní na koncerte v Košiciach. Pri kúpe lístka cez Predpredaj.sk je v hre aj osobné stretnutie so slávnym hudobníkom.

Exkluzívna súťaž: Vyhrajte osobné stretnutie so Stingom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu