Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Turbulentný život Whitney Houston: Tieto škandály ju poznačili najviac!

Whitney Houston Zobraziť galériu (11)
Whitney Houston

LOS ANGELES – Nemala to jednoduché! Hoci sa Whitney Houston (†48) vďaka zlatu v hrdle dočkala celosvetového úspechu, šoubiznisový kolotoč ľavou zadnou rozhodne nezvládala. Spadla totiž do víru drogovej závislosti, kvôli ktorej sa jej život pravidelne rúcal ako domček z karát.

1. Drogy ako začiatok konca
Aj keď čokoládová diva navonok zvyčajne pôsobila ako distingvovaná dáma, v súkromí sa roky trápila so závislosťou na kokaíne. Z tej sa síce v odvykacích centrách liečila hneď niekoľkokrát, no neúspešne. S ľahšou formou drog údajne začala už na strednej škole, kedy fajčila marihuanu. V najhorších časoch, kedy sa z nej kvôli závislosti stávala troska, na omamné látky denne míňala až 6000 dolárov.

2. Zničujúce manželstvo
Za trpkým životom ikony svetovej popscény mnohí vidia práve jej oficiálny zväzok s búrlivákom Bobby Brownom, ktorého si vzala v roku 1992. Podľa názoru viacerých fanúšikov ju totiž práve on priviedol k šnupaniu kokaínu a postaral sa o jej upadajúcu kariéru. Whitney sa síce v roku 2007 spamätala a rozviedla, na návrat však už bolo neskoro.

3. Žaloba od nevlastnej matky
Nepríjemným spôsobom sa hudobníčka zviditeľnila po smrti svojho otca. Macocha ju totiž zažalovala za chamtivosť. Obvinila ju z toho, že si neoprávneným spôsobom ponechala finančné prostriedky z viac než sedemstotisícovej poistky.

4. Strata božského hlasu
Hoci na Whitney budú jej obdivovatelia navždy spomínať s láskou, posledné koncerty si príliš neužili. Speváčka totiž od roku 2010 ani zďaleka nepodávala taký výkon ako kedysi. Pre zachrípnutý hlas, falošný spev a nezvládnuté vysoké tóny dokonca mnohí odchádzali z vystúpení skôr. Alebo ju natvrdo vypískali.

5. Problémy s dcérou
Divokú náturu svojho otca pravdepodobne zdedila aj jediná dcéra zosnulej speváčky. Bobbi Kristina sa totiž už od tínedžerských čias správa ako odtrhnutá z reťaze. V šľapajách rodičov kráčala na odviazaných párty s alkoholom a marihuanou. Už vo veku sladkých 17 rokov ju médiá pristihli s bielym práškom. Najbližšia rodina sa tak momentálne právom obáva o jej zdravie. Po zdrvujúcej správe o smrti matky totiž u nej nie sú vylúčené ani samovražedné sklony.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu