Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šok v americkej SuperStar: Tínedžerka uchvátila hlasom božskej Whitney!

Len 16-ročná Jessica Sanchez ohúrila hitom od legendárnej Whitney Houston. Zobraziť galériu (4)
Len 16-ročná Jessica Sanchez ohúrila hitom od legendárnej Whitney Houston. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Lepšia ako originál? Hoci má Jessica Sanchez ešte len sladkých 16 rokov, dvere do hudobného priemyslu sa jej otvárajú dokorán. Obrovským talentom totiž zaujala v speváckej súťaži, kde si naložila veľké sústo – najznámejší hit od nedávno zosnulej Whitney Houston (†48). V ťažkej skúške však obstála bravúrne.

Hlas, na aký sa nezabúda! Aj takými prívlastkami zvykli kritici častovať zlato v hrdle zosnulej Whitney Houston. Niečo podobné však s najväčšou pravdepodobnosťou čaká aj rodiacu sa hviezdu Jessicu Sanchez. Tá v nedávnom kole americkej SuperStar pozbierala odvahu a zaspievala nesmrteľný hit I Will Always Love You. Pasovala sa tak nielen s náročnosťou samotnej skladby, ale aj hlbokými emóciami.

V dlhej modrej róbe nádejná speváčka akékoľvek známky trémy nechala mimo pódia. Už od prvých tónov podala obdivuhodný výkon, za ktorý si vyslúžila ovácie nielen od divákov, ale aj trojčlennej poroty na čele s Jennifer Lopez. Ich nadšeniu sa čudovať naozaj nemožno. Jessica totiž pôsobila absolútne uvoľnene a prirodzene. S mikrofónom v ruke zanechávala dojem, akoby sa o čisté vysoké tóny príliš snažiť ani nemusela.

K názoru, že Jessica je budúcou kráľovnou 11. ročníka spomínanej šou, prispel aj porotca Steven Tyler. „Ty môžeš byť tá pravá. Práve si rozplakala 40 miliónov ľudí,“ ohodnotil tínedžerku po jej vystúpení. Chválou však nešetril ani Randy Jackson, podľa ktorého Jessica patrí k najväčším vokálnym talentom v Amerike. Dojatá J-Lo dokonca otvorene priznala, že od údivu sa jednoducho nezmohla na slovo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu