Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Opitá pod obraz Boží: Ktorá celebrita liezla do auta po štyroch?

Goldie Hawn podgurážená alkoholom Zobraziť galériu (5)
Goldie Hawn podgurážená alkoholom (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Dala si poriadne „do nosa“! Hoci pohárik šampanského k spoločenským udalostiam neodmysliteľne patrí, nie všetky hviezdy si ho dokážu vychutnať s rozumom. Dôkazom sú ponižujúce zábery hollywoodskej veteránky. Uhádnete, ktorá z nich tento týždeň ledva stála na nohách?

Nie je na „opicu“ už pristará? Napriek tomu, že táto hviezda sa v šoubiznise pohybuje už niekoľko desaťročí, tú správnu mieru v alkoholických nápojoch občas neustriehne. Podobný scenár 66-ročnú herečku zastihol počas nedávneho benefičného galavečera na Britských ostrovoch. Z kopýtka si na ňom vyhodila Američanka Goldie Hawn.

Podgurážená alkoholom sa v nie najlepšom svetle blondínka „blysla“ najmä pri nastupovaní do auta. Od distingvovanej dámy mala totiž tentoraz poriadne ďaleko. Striehnucim paparazzom predvádzala tackavú chôdzu, úškrny a grimasy. Na sedačku sa však už sama vteperiť nedokázala – potrebovala pomocnú ruku manažéra Alana Nevinsa, ktorý ju do vozidla musel doslova potlačiť.

Aj keď Goldie po niekoľkých fľašiach šampanského o pol piatej ráno nevyzerala najlepšie, Nevins celú udalosť vníma viac než pozitívne: „Zbierka v predchádzajúcu noc bola obrovským úspechom a skvelou zábavou!!! Som taký pyšný na Goldie a jej prácu s deťmi,“ napísal manažér s odstupom niekoľkých hodín na svojom profile v sieti Twitter. Otázne ale je, či rovnako spokojná bola aj samotná Goldie a jej zrejme ubolená hlava.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu