Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Leo DiCaprio zbalil nádhernú modelku: A už ju aj predstavil matke!

Leonardo DiCaprio ulovil mladučkú modelku Erin Heatherton Zobraziť galériu (6)
Leonardo DiCaprio ulovil mladučkú modelku Erin Heatherton

LOS ANGELES – Tentoraz to vyzerá naozaj vážne! Hoci Leonardo DiCaprio (37) svojou povesťou patrí medzi prelietavé typy, aj on sa dokáže zamilovať až po uši. Najnovšia známosť mu tak pomotala hlavu, že ich vzťah zobral naozaj zhurta. Zaúčinkovali naňho ženské zbrane tejto krásky!

Má pre ňu ozajstnú slabosť! Aj keď informácie o novom objave hollywoodskeho Casanovu sa objavili len nedávno, párik má už za sebou prvé oficiality. Leo DiCaprio do takej miery podľahol ošiaľu čerstvej lásky, že sa ňou pochválil už aj svojej matke. A dal si pritom záležať, aby vzájomné stretnutie dopadlo nanajvýš dobre!

Vyvolenou amerického fešáka sa tentoraz stala mladučká modelka s anjelským výrazom v tvári. Ako to už v Leonardovom prípade býva, opäť ide o blondínku. Jej pleť dokonca zdobia pehy, čím sa ešte viac ponáša na hercovu expriateľku Bar Refaeli. Len 22-ročná Erin Heatherton je však anjelikom aj v ďalšom prenesenom zmysle slova. Svoje závideniahodné krivky totiž upísala výrobcovi spodnej bielizne Victoria’s Secret. A Leo je z nej očividne úplne hotový!

Dvojica spolu randí  síce len od decembra, Nový rok však už oslavovala v rodinnej atmosfére. Lámač ženských sŕdc sa totiž rozhodol predstaviť Erin svojej matke Irmelin. Stretnutie prebehlo v istom losangelskom hoteli a podľa očitých svedkov išlo všetko ako po masle. „Leova mama a Erin sa spolu smiali, párik pôsobil veľmi šťastne,“ cituje svoj zdroj denník New York Post. Ako dlho Leonardovi vydrží zamilovanosť tentoraz, ukáže až čas. Posledná vlna vášne s kolegyňou Blake Lively mu vydržala 5 mesiacov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu