Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Leo, nebanuješ? DiCapriova exmilenka dráždi sexi postavou v plavkách!

Erin Heatherton po rozchode s Leom DiCapriom naďalej predvádza svoj sexepíl so širokým úsmevom. Zobraziť galériu (10)
Erin Heatherton po rozchode s Leom DiCapriom naďalej predvádza svoj sexepíl so širokým úsmevom. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Má čo ľutovať! Leonardo DiCaprio (38) patrí k nestálym typom mužov, ktorí nevydržia so žiadnou zo svojich očarujúcich partneriek. Z rozmaru nedávno ukončil desaťmesačný a mimoriadne sľubný vzťah s Erin Heatherton (23). Tá však náplasť na zlomené srdce nepotrebuje. V úsporných plavkách žiari spokojnosťou i hriešnym sexepílom.

Mužovi po svojom boku má čo ponúknuť! Reč je o mladučkej kráske, ktorá sa krátko po prekročení prahu dvadsiatky prepracovala medzi anjelikov svetoznámeho výrobcu spodnej bielizne. Ani takýto skvost medzi modelkami však Leonardovi nestačil a pred niekoľkými týždňami zabuchol svojej láske dvere pred nosom. Slzy na blondínkinej tvári by ste však čakali márne. Na pláži je z nej stále sexi bohyňa.

Erin Heatherton v práci nezaháľa a aj v týchto dňoch pripravuje horúce kampane v bikinách či spodnej bielizni. V zmyselných pózach a so širokým úsmevom posiela exmilencovi jasný odkaz – jej dokonalé krivky sú stále mimoriadne žiadané. Rameno na vyplakanie preto manekýnka rozhodne nepotrebuje, práve naopak. Aj podľa blízkych kamarátok môže mať sladká Američanka každého fešáka, na ktorého si ukáže prstom.

„Nemyslím si, že Erin bude mať akýkoľvek problém získať nového partnera. Som si celkom istá, že okolo New Yorku je dlhý rad mužov, ktorí čakajú iba na ňu. Každý chlap, ktorého poznám, ma prosíka, aby som ho zoznámila s Erin,“ prezradila modelkina najlepšia priateľka Lily Aldridge. A spokojnosťou sa netají ani samotná Erin: „Mám sa momentálne úplne skvele. Nemôžem sa cítiť krajšie so všetkými mojimi priateľmi, je to úžasné.“ Leonardo tak zrejme prišiel o úlovok, aký vo vodách šoubiznisu tak skoro nenájde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu