Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Harper Beckham má konkurenciu: Komu patrí toto chutné dievčatko?

Cez víkend pútalo pozornosť dievčatko známej herečky. Zobraziť galériu (5)
Cez víkend pútalo pozornosť dievčatko známej herečky. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Ďalšia princeznička na obzore! Hoci paparazzov už niekoľko mesiacov intenzívne zamestnáva najmladší prírastok rodiny Beckhamovcov, svojimi dievčatkami sa pýšia aj ďalšie celebritné mamičky. Ktorej z nich patrí táto tvárička s bucľatými líčkami?

Harper Seven by sa mala mať na pozore! Štvormesačná dcéra Victorie Beckham sa už od prvých dní radí k najobletovanejším a najštýlovejším deťom šoubiznisu. V jej okolí spolu s ňou však vyrastajú ďalšie slečinky, ktoré priťahujú objektívy fotografov ako magnet. Len pred nedávnom svoju roztomilú ratolesť vyvetrala speváčka Pink. A už sa do radu pridala ďalšia maličká kráska – dcérka herečky Jessicy Alby.

Maličké očká, bacuľatá tvárička a drobné ústočká – to všetko vykúkalo spod ružovej čiapky v náručí známej hollywoodskej hviezdy. V poradí druhá dcérka Haven Garner prišla na svet pred štyrmi mesiacmi, no zatiaľ sa na očiach verejnosti príliš nepretŕčala. Všetko zmenil uplynulý víkend, kedy sa prominentná rodinka vybrala na prechádzku losangelskými ulicami. Na malú Haven bol zvedavý úplne každý!

Aj keď čerstvý prírastok pre Jessicu znamená celý svet, svoje mamičkovské povinnosti už berie s primeraným nadhľadom. „Som uvoľnenejšia. Predtým by ma každé kýchnutie, nádcha, malá ranka na hlave úplne vydesila. Teraz také veci beriem ďaleko pokojnejšie,“ priznala v nedávnom rozhovore na margo druhej materskej dovolenky. A ako možno usúdiť z čerstvých záberov, byť mamou na plný úväzok herečke neuveriteľne prospieva!

Jessica Alba so štvormesačnou
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: isifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu