Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vyšla na ulicu rovno zo sprchy? Veď má vlasy ako zmoknuté kura!

Jessica Alba Zobraziť galériu (8)
Jessica Alba (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Šliapla poriadne vedľa! Hoci si Jessica Alba (31) na svieže a čerstvo umyté vlasy vždy potrpí, tento týždeň mala naponáhlo až príliš. Do newyorských ulíc totiž vyrazila so spľasnutými lokňami bez akejkoľvek úpravy. Uznajte sami, že takýto spackaný účes sa k hollywoodskej dive vôbec nehodí.

Stáva sa z nej zaneprázdnená mama na plný úväzok! Jessica Alba odjakživa patrila k tým kráskam, za ktorými sa aj v súkromí otáčajú všetky hlavy. Pri svojich dvoch ratolestiach sa však zrejme nestačí obracať, kvôli čomu vlastný zovňajšok z času na čas zanedbá. Dôkazom môže byť jej čerstvý záber, na ktorom očividne nemala svoj deň. Jej vlasy sa totiž o kefu ani neobtreli.

Jessica stavila na imidž rockerky a obliekla si krátku koženú bundičku. Či sa v prípade jej účesu jednalo o zámer alebo len nedostatok času, treba pripustiť, že efekt mokrých vlasov sa tentoraz príliš nevyplatil. Jej pramene totiž vyzerali strapato a bez prirodzeného objemu. Krivá cestička a nejednotný tón len umocňoval dojem, že herecká hviezda súrne potrebuje návštevu v kaderníckom salóne.

Pre Jessicu je zrejme najdôležitejšie to, aby sa za každých okolností páčila najmä svojmu manželovi. Cash Warren sa totiž javí ako milujúci otec, pre ktorého je rodina úplne všetkým. Všimli si to aj očití svedkovia, ktorí mali možnosť s hollywoodskym párom cestovať v lietadle. „Každý z nich mal dvojsedačku, Jessika sedela za palubným predelom a jej deti s pestúnkou boli v prvej triede. Cash bol starostlivý otec, prechádzal sa počas letu s Haven po uličke hore-dole. Bolo to naozaj roztomilé,“ prezradil jeden z nich. Zdá sa teda, že Jessica svoje šťastie drží pevne v rukách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu