Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Jessice Albe vykuklo to, čo nemalo: Tetovanie a pod ním tangáče!

Jessica Alba na prechádzke v parku Zobraziť galériu (8)
Jessica Alba na prechádzke v parku

LOS ANGELES – Zabudla si opasok? Jessica Alba (30) patrí k jedným z mála herečiek, ktoré si svoju cudnosť na verejnosti strážia ako oko v hlave. Pri dvoch ratolestiach sa však zvŕta viac než kedykoľvek predtým, a tak jej spod oblečenia občas vylezie aj to, čo by malo ostať skryté. Naposledy okrem tetovania nad zadkom nechtiac ukázala aj kúsok bielizne.

Je z nej mamina na takmer celý úväzok! Hoci sa Jessica Alba po pôrode druhej dcérky už vrátila do práce, svoje rodičovské povinnosti nezanedbáva, práve naopak. S celou rodinkou si uplynulý slnečný víkend vychutnávala na prechádzke v parku. Aj v ležérnom outfite však objektívy paparazzov priťahovala ako magnet.

Tetovanie v podobe mašličky, ale aj tenučká šnúrka tango-nohavičiek – to všetko herečke vykúkalo spod nohavíc, keď sa zohýnala pri kočíku. Okrem malého obrázku na zadkom, však Jessica odhalila aj o poznanie väčšiu ružu na ľavom ramene. Podľa týždenníka Us Weekly ide o dočasné tetovanie kvôli role v pripravovanej snímke A.C.O.D. „Urobil jej to miestny tetovač v Atlante. Jessica si myslí, že je to naozaj ťažké,“ cituje spomínaný časopis svoj zdroj.

Napriek tomu, že hollywoodska kráska má pri dvoch dcérkach povinností viac než dosť, ani jej manžel nezaháľa. „Cash je super otec. Ak som ja s Haven, on urobí Honor obed alebo ju vezme do parku. Pozerajú spolu filmy alebo kreslia – malá s ním dokonca sleduje aj šport,“ nadchýnala sa v rozhovore pre magazín Parenting. Je teda viac než isté, že prominentná rodina si svoju idylku užíva plnými dúškami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu