Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Božská Milla Jovovich išla donaha: Obnažila úplne všetko!

Milla Jovovich sa pred objektív postavila v celej svojej nádhere. Zobraziť galériu (5)
Milla Jovovich sa pred objektív postavila v celej svojej nádhere. (Zdroj: Mario Sorrenti pre Pirelli)

NEW YORK – Ako Eva v rajskej záhrade! Hoci sa Milla Jovovich (35) pred objektívom vyzliekla už nespočetne veľa krát, jej nahými krivkami sa fanúšikovia ženskej krásy nikdy nepresýtia. Touto myšlienkou sa zrejme riadil aj tvorca svetoznámej erotickej lahôdky – kalendára Pirelli. Ukrajinská rodáčka vystavila na obdiv aj intímne partie!

Bez zábran! V takom duchu sa nesie čiernobiely akt Milly Jovovich, ktorá sa postavila pred objektív fotografa Maria Sorrentiho v malebnom prostredí Korziky. Spolu s ďalšími jedenástimi kráskami tak ozdobila unikátne obrázkové dielo pre VIP klientov. V jednoduchej póze na diváne v tieni stromu ani tentoraz mužskej fantázii príliš veľa priestoru nedopriala. Nechala sa zvečniť tak, ako ju príroda stvorila – úplne nahá s necudne odhaleným poprsím aj rozkrokom!

Okrem známej brunetky sa pre budúcoročný kalendár vyzliekli aj jej uznávané kolegyne z modelingovej branže: Kate Moss, Lara Stone, Saskia de Brauw, Edita Vilkeviciute, Guinevere van Seenus, Malgosia Bela, Isabeli Fontana a Natasha Poly. Herečky zastupovala Japonka Rinko Kikuchi a domáca kráska Margareta Made.

Hoci samotný Sorrenti chcel z tejto príležitosti vydolovať maximálnu dávku sexepílu, svoj zámer si napokon rozmyslel: „Viete, pôvodne som chcel urobiť veľmi sexi zábery. A keď som sa k tomu dostal, uvedomil som si, že vôbec nechcem, aby tie fotografie vyzneli sexi.“ Či sa zmena kompozície odrazila aj vo výsledku, však už radšej posúďte sami.

O tom, koľko podôb dokáže mať ženská zmyselnosť, sa bude môcť čoskoro presvedčiť aj jeden z našich čitateľov. Dražba exkluzívneho kalendára Pirelli 2012 bude totiž 13. decembra prebiehať najskôr v Čechách a o týždeň neskôr, čiže 20.12. aj na Slovensku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu